Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.10.2021 00:14

Concluzie tristă trasă de președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu


A A

„Valul 4 în pandemie, o explozie!”

„Valul 4 în pandemie, o explozie!”

*„Ne așteptam la un val 4 al pandemiei, dar sincer nu credeam că va fi așa. Eu mă așteptam ca autoritățile să intervină mai mult, pentru că așa cum era relaxarea în vară era clar ce se va întâmpla”

 

Fără restricții și reguli clare care să fie respectate de toată lumea, pandemia nu poate fi oprită!  Președintele Asociației Medicilor de Familie din județul Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu avertizează că familii întregi sunt infectate cu Covid -19 și  că din păcate oamenii, în loc să se izoleze, circulă liber și îi infectează și pe alți.

„O explozie a cazurilor, o explozie a cazurilor cunoscute oficial dar și a celor necunoscute oficial care sunt mult mai multe și vă dau un singur exemplu. Într-o familie cu patru persoane dacă face unul testul ceilalți iau și ei tratamentul, dar bineînțeșles că aceste patru persoane au mai fost în contact cu alții. Deci la ora actuală strategia care se aplică nu are niciun rezultat. Deci dacă nu apar niște măsuri serioase, responsabile care cu vrere, cu nevrere, că vrem sau nu să fie respectate nu știu unde vom ajunge. Mai rău decât Italia nu știu ce poate fi.

Eu cred că s-ar mai putea opri răspândirea, dar cu niște reguli stricte care să fie respectate, cu un control strict dacă omul stă acasă.  Trebuie obligatoriu să se poarte masca, să se respecte regulile și să se păstereze distanțarea... Nu putem să lăsăm pe fiecare să facă ce vrea. Trebuie măsuri restrictive, dar cu respectarea lor, pentru că dacă doar scrie pe hârtie și atât nu facem nimic... Sunt familii întregi infectate, la școală copiii tușesc, le curge nasul, îi ustură în gât, sunt trimiși acasă. La orașe există medicină școlară, cu asistent medical, trebuie imediat anunțat și făcută o testare cu voia părinților. Îl trimiți acasă unde intră în contact cu părinți, cu bunici, dar și cu alții...

Trebuie să avem regulii nu numai scrise, ele trebuie să fie și respectate. Există organele abilitate care controlează. Nu credeam că vom ajunge ca în Lombardia. Ne așteptam la un val 4 al pandemiei, dar sincer nu credeam că va fi așa. Eu mă așteptam ca autoritățile să intervină mai mult, pentru că așa cum era relaxarea în vară era clar ce se va întâmpla”, a declarat președintele Asociației Medicilor de Familie Dâmbovița, dr. Ileana Dumitrescu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Recoltarea conurilor de larice în pădurea Priseaca
Sporul natural al populației, în cădere liberă!
Stația Antigrindină a intrat în cel de-al 6-lea an de așteptare!
269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale