Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.05.2023 00:16

Inspectorul școlar general al județului Dâmbovița semnalează:


A A

„Nu cred că profesorii vor intra în grevă de săptămâna viitoare”

*Totuși, Ileana Nicolaescu spune că în cazul în care liderii de sindicat stabilesc să se intre în grevă generală, și profesorii de la Dâmbovița se vor alătura protestului

 

Profesorii anunță că vor intra în grevă generală din 22 mai! Liderii de sindicat au făcut deja apel către părinți să-și țină copiii acasă începând de săptămâna viitoare. Contactată de noi, inspectorul școlar general al județului Dâmbovița, prof. Ileana Nicolaescu, a declarat că este puțin probabil ca profesorii să înceapă o grevă generală din 22 mai, deoarece săptămâna viitoare începe Evaluarea națională la clasa a VI-a, iar tot săptămâna viitoare, elevii de clasa a XII-a vor încheia anul, motiv pentru care vor fi pregătite multe festivități. Totuși, Ileana Nicolaescu spune că în cazul în care liderii de sindicat stabilesc să se intre în grevă generală, și profesorii de la Dâmbovița se vor alătura protestului.

„Dacă mă întrebați pe mine acum, nu cred că se va ajunge la o grevă generală. De exemplu, cadrele didactice din Dâmbovița și-au desfășurat orele normal în aceste zile. Aceștia și-au continuat activitatea didactică la clasă. Până la urmă, ne-am ales meserie din vocație și trebuie să ne ducem treaba la bun sfârșit. Acum, totul depinde de ceea ce vor hotărî liderii de sindicat de la nivel național și la ce înțelegere vor ajunge cu guvernanții. Nu spun că Dâmbovița nu se va asocia protestului, dacă va fi unul la nivel național. Totuși, cred că toți profesorii vor înțelege faptul că săptămâna viitoare avem evaluările naționale la clasa a VI-a. De asemenea, avem sfârșitul de an școlar pentru elevii de liceu. Sunt prea multe evenimente importante ca să se declanșeze acum o grevă, dar nimic nu este exclus”, a declarat prof. Ileana Nicolaescu, inspector școlar general al județului Dâmbovița.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea și modernizarea sediului administrativ al CJD
Biserică nouă, târnosită la Bezdead
Solidaritatea europeană
Soarta Automecanica, pe masa Guvernului și a MAPN
UPET Târgoviște, evoluție remarcabilă în ultimii ani!
Modernizare a iluminatului public pentru 64 de străzi
Vizite-maraton PSD de pe Valea Dâmboviței
Mitropolitul Nifon l-a primit pe reprezentantul Nunțiaturii Apostolice din București
Handbal european
Undă verde pentru proiectul de apă și canal în Nordul județului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Solidaritatea europeană

Uniunea Europeană este o construcție colectivă, iar solidaritatea este una dintre valorile însușite încă de la început, în anii 50. Solidaritatea a stat și la baza deschiderii Vestului către Europa de Est după fantasticul an 1989, iar după un proces birocratic și de durată s-a înfăptuit reunificarea continentului.

Normal, există încă țări în Europa care nu fac... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale