Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.06.2022 00:15

Eveniment academic


A A

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, reprezentată în Grecia

comunicat de presă

În perioada 16-21 iunie 2022 o delegație formată din profesori, cercetători și studenți doctoranzi ai Universității „Valahia” din Târgoviște a efectuat o deplasare internațională la Universitatea din Macedonia, Salonic, Grecia, pentru acces la infrastructura de cercetare grecească.

Delegația formată din 3 profesori, 3 cercetători și 14 doctoranzi a fost întâmpinată de Profesor univ. Stylianos Katranidis, Rectorul universității din Macedonia, Profesor univ. Nikas Christos, Directorul Departamentului de Studii Internaționale și Europene și  Profesor univ. Maria Negreponti-Delivanis, fost rector al Universității din Macedonia.

Membrii delegației au avut posibilitatea de a vedea infrastructura universității din Grecia, de a accesa biblioteca universitară și  de a relaționa cu cercetători și profesori ai universității destinație.

Urmare a acestor întâlniri, participanții s-au declarat optimiști în ceea ce privește intensificarea colaborării dintre cele două universități, atât în  plan educațional cât și al cercetării științifice. Deplasarea a fost posibilă cu ajutorul proiectului cu titlul “Perspectivele cercetărilor în contabilitate pentru o creștere economică sustenabilă”, cod proiect PCC-CES-3876/30.05.2022, proiect implementat de Universitatea „Valahia” din Târgoviște cu finanțare din mediul economic.

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Sfântul Ierarh Nifon - primul sfânt canonizat în spațiul românesc"
Minivacanța de Sfânta Maria, la muzeele dâmbovițene
Școala de Vară din tinda bisericii „Maica Domnului - ocrotitoarea copiilor”
Sfântul Ierarh Nifon - Ocrotitorul Târgoviștei
Aspecte practice referitoare la sărbătoarea Sf. Ierarh Nifon
Festivalul „Peștera –Padina” revine în forță
Expoziția de pictură „Tandem Cromatic IV”
Schimbarea la față
„Obiectivele pentru Educație nu pot fi atinse decât printr-o reformă coerentă”
Elevi jandarmi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale