Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.09.2021 00:16


A A

PSD este alternativa din „rotativa guvernamentală”, dar cu legare de seamă

PSD este alternativa din „rotativa guvernamentală”, dar cu legare de seamă

Cum nu o dată am mai făcut această precizare, atunci când este cazul o mai fac, pentru a nu fi acuzat că aș fi partizanul vreunei forțe politice alergătoare pe eșichierul unde se încaeră partidele patriei. Așadar, nu sunt membrul niciunei formațiuni politice și nici nu fac pe simpatii propagandă în favoarea uneia ori alteia, dar atunci când realitatea socio-economică și politică „din teren” mi-o impune, pe analiză lucidă, îmi dau cu părerea, ajutat și de îndelungata mea experiență, de viață și de gazetărie cam cum ar fi logic politic să se petreacă lucrurile.

Și, ca să vin acolo unde ne doare pe toți, fiicele și fii patriei, deci, „realitatea din teren”, mi-o impune, ar trebui ca, după guvernarea catastrofală penelisto – useristoplusistă – udemeristă de aproape un an, să se intre în procedura alegerilor anticipate, altminteri, România ca de de-a binelea în haos. Și, după cum stau lucrurile pe eșichier, alternativa, în acest moment, conform „rotativei guvernării”, este PSD. Și, oricum l-ar califica ăi din dreapta, și mai ales, cu eticheta de „ciuma roșie”, PSD, așa cum ne arată sondajele de opinie, stă cel mai bine în atenția opiniei publice.

Însă PSD își dorește să reajungă la palatul Victoria dându-i bătaie mare de inimă lui Klaus Werner Iohannis? Chiar, dincolo de vorbele de clacă, ar avea de preluat o „moștenire grea” o dezastruoasă harababură economică și socială, produsă în nici un an de zile – mai rău decât pandemia de Covid-19 de „guvernul meu” cârmuit spre o evidentă eșuare de Vasile Florin Câțu. Cert este însă faptul că, revenirea la Palatul Victoria a PSD este singura alternativă și nu una de „coaliție națională” sau tehnocrată.

Dar, aș vrea să cred că, PSD va fi învățat din amarele „lecții ale trecutului”, că va fi cu băgare de seamă, ca să nu mai calce-n străchinile lui Dragnea, și din „ciuma roșie să devină o speranță europeană de bine pentru români. O altă alternativă la „rotativa guvernamentală” nu știu.

George Coandă



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale