Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2021 00:20

Editorial


A A

Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (II)

Națiunea a ieșit în stradă. I-a dat foc fitilului (II)

O întrebare firească? De ce domnul președinte Klaus Werner Iohannis nu mai îmbracă geaca roșie alăturându-se demonstranților din Capitală? Nu, aceste revolte nu-i servesc cauza, nu-i sunt pe plac pentru că-l contestă, contestând și „guvernul meu” mult râvnit.

Actuala revoltă, de bună seamă, este împotriva „dictaturii medicale”, dar este și împotriva iresponsabilei politici a habarniștilor de înghețare a pensiilor și salatiilor, a creșterii prețurilor, de la pâinea cea de toate zilele la plata energiei electrice, a gazului natural, a benzinei, a medicamentelor ș.a.m.d. Vai de steaua românului! Cu ce vom fi greșit în fața lui Dumnezeu pentru o astfel de cumplită pedeapsă? Suntem vinovați că 32 de ani ne-am lăsat și prostiți și păcăliți, și trădați.

Suntem vinovați că n-am știut să spunem la timp stop ticăloșilor politici. Suntem vinovați că, vrând a ne arăta mai proeuropeni decât alții (corect: pro UE), luăm totul de-a gata de la Bruxelles văzând totuși, că nu ni se dorește cu sinceritate binele. Suntem europeni de când lumea și nu ne dorim a fi în afara Europei, dar am vrea prea mult, suntem tupeiști, dacă cerem Bruxelles-ului să fim tratați cu respect și să nu ni se mai impună/să nu ni se mai ordone, ca unora coborâți din copaci, să ne dăm singuri foc la țară?

Da, a venit un alt timp al revoltei, celebra mămăliga românească este gata să explodeze. Focul la fitil a fost pus, în inconștiența lor, exact de cei care au uitat de mămăligă. Da, „Libertate fără certificate!”.

 

George CoandăComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încrederea într-un Guvern (II)
Încrederea într-un Guvern (I)
Un moment de răscruce politică
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (II)
Narațiunea politică a următorilor trei ani europeni (I)
O trăim și pe-asta: bulgarii ne aprind becurile (!?)
Taxa pe lux...
Al cincilea val letal...
Inconștiență sau iresponsabilitate?
Acum ori niciodată…
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale