Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.08.2022 00:10

Pregătiri pentru noul sezon


A A

Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean

Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean

* Competițiile vor fi reluate la finalul acestei luni, astfel, nu a mai rămas mult timp la dispoziție pentru a pregăti debutul în noul campionat, iar echipele trebuie să stabilească strategia pe care o vor urma în noul sezon.

 

Dacă la nivelul primelor două ligi s-au disputat deja câteva bătălii interesante, se așteaptă startul Cupei României, Ligii a 3-a, dar și a campionatelor județene. Astfel, echipele implicate în aceste competiții încearcă să pună la punct ultimele detalii înainte de startul noului sezon, astfel încât debutul în stagiunea 2022-2023 să-i găsească la un nivel cât mai bun. Cel mai bun antrenament este meciul, astfel, echipele dâmbovițene au disputat în ultima perioadă foarte multe jocuri de pregătire, iar până la startul noului sezon programul este în continuare încărcat din acest punct de vedere. Competițiile vor fi reluate la finalul acestei luni, astfel, nu a mai rămas mult timp la dispoziție pentru a pregăti debutul în noul campionat, iar echipele trebuie să stabilească strategia pe care o vor urma în noul sezon.

Victorii pentru Pucioasa și Flacăra

Flacăra Moreni a efectuat la finalul săptămânii trecute un stagiu de pregătire centralizat, în cadrul căruia a disputat două partide de pregătire. Echipa pregătită de Gabi Paraschiv a învins pe Roberto Ziduri cu 3-1, iar apoi a trecut de AS Comarnic, 12-0. Cealaltă echipă dâmbovițeană de la nivelul Ligii a 3-a, FC Pucioasa, a învins cu 4-1 pe Bradul Moroeni, iar în această săptămână efectuează un stagiu de pregătire centralizat.

Multe goluri

În ultima perioadă, s-au jucat mai multe meciuri de pregătire, după cum urmează: FC Brezoaele – Unirea Cosoba 5-3, CSC V.Lungă U19 – Luceafărul Dărmănești U19 9-9, Victoria Văcărești – Valahii Târgoviște 5-5, Voința Tătărani - Gloria Mănești 5-8, Viitorul Ocnița - Voința Săcuieni 9-2, Viitorul Ocnița – Voința Adânca 8-2, Olimpia Mărcești - Vânătorul Rățoaia 4-3, FC Lungulețu – Viitorul Sălcioara 5-3, Neajlovul Puntea de Greci – Roberto Ziduri 2-19, Luceafărul Dragomirești – Ol.Picior de Munte 1-7, Viitorul Aninoasa – Unirea Bucșani 2-13, Unirea Bucșani U19 – Vânătorul Rățoaia U19 10-4, ACS Burduca – Flacăra Șuța Seacă 3-0, Gloria Bucșani - Viitorul Voinești 3-5, FC Potlogi – St.Roșu Colacu 6-3 și Voința Dârza – Dinamo Od.Turcului 2-8. În următoarea perioadă, mai sunt programate meciuri precum: CSM Fieni-Viitorul Voinești, FC Albota-Roberto Ziduri, Recolta Gura Șuții-Săgeata Braniștea și Raciu-Viitorul Ocnița.

 

 

 

 

Cosmin SavaComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alegerea Toni (cul) Petrea
Gura Șuții și Ziduri au luptat frumos
Cristian Stan crede că se vor obține rezultate mai bune
Comportare foarte bună la Cavalerii Viitorului
Flacăra merita mai mult
Gabriel Pleșea, aur la Cupa Temerarul
Toni Petrea a preluat Chindia
6 oferte depuse pentru construirea noului stadion
Mihalcea a cedat! Cam târziu...
Succesul care nu mai vine


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale