11.08.2022 00:10

Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean

Multe meciuri de pregătire în fotbalul dâmbovițean
Galerie foto

* Competițiile vor fi reluate la finalul acestei luni, astfel, nu a mai rămas mult timp la dispoziție pentru a pregăti debutul în noul campionat, iar echipele trebuie să stabilească strategia pe care o vor urma în noul sezon.

 

Dacă la nivelul primelor două ligi s-au disputat deja câteva bătălii interesante, se așteaptă startul Cupei României, Ligii a 3-a, dar și a campionatelor județene. Astfel, echipele implicate în aceste competiții încearcă să pună la punct ultimele detalii înainte de startul noului sezon, astfel încât debutul în stagiunea 2022-2023 să-i găsească la un nivel cât mai bun. Cel mai bun antrenament este meciul, astfel, echipele dâmbovițene au disputat în ultima perioadă foarte multe jocuri de pregătire, iar până la startul noului sezon programul este în continuare încărcat din acest punct de vedere. Competițiile vor fi reluate la finalul acestei luni, astfel, nu a mai rămas mult timp la dispoziție pentru a pregăti debutul în noul campionat, iar echipele trebuie să stabilească strategia pe care o vor urma în noul sezon.

Victorii pentru Pucioasa și Flacăra

Flacăra Moreni a efectuat la finalul săptămânii trecute un stagiu de pregătire centralizat, în cadrul căruia a disputat două partide de pregătire. Echipa pregătită de Gabi Paraschiv a învins pe Roberto Ziduri cu 3-1, iar apoi a trecut de AS Comarnic, 12-0. Cealaltă echipă dâmbovițeană de la nivelul Ligii a 3-a, FC Pucioasa, a învins cu 4-1 pe Bradul Moroeni, iar în această săptămână efectuează un stagiu de pregătire centralizat.

Multe goluri

În ultima perioadă, s-au jucat mai multe meciuri de pregătire, după cum urmează: FC Brezoaele – Unirea Cosoba 5-3, CSC V.Lungă U19 – Luceafărul Dărmănești U19 9-9, Victoria Văcărești – Valahii Târgoviște 5-5, Voința Tătărani - Gloria Mănești 5-8, Viitorul Ocnița - Voința Săcuieni 9-2, Viitorul Ocnița – Voința Adânca 8-2, Olimpia Mărcești - Vânătorul Rățoaia 4-3, FC Lungulețu – Viitorul Sălcioara 5-3, Neajlovul Puntea de Greci – Roberto Ziduri 2-19, Luceafărul Dragomirești – Ol.Picior de Munte 1-7, Viitorul Aninoasa – Unirea Bucșani 2-13, Unirea Bucșani U19 – Vânătorul Rățoaia U19 10-4, ACS Burduca – Flacăra Șuța Seacă 3-0, Gloria Bucșani - Viitorul Voinești 3-5, FC Potlogi – St.Roșu Colacu 6-3 și Voința Dârza – Dinamo Od.Turcului 2-8. În următoarea perioadă, mai sunt programate meciuri precum: CSM Fieni-Viitorul Voinești, FC Albota-Roberto Ziduri, Recolta Gura Șuții-Săgeata Braniștea și Raciu-Viitorul Ocnița.

 

 

 

 

Cosmin Sava