Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.04.2024 00:11

Siguri de victorie cu Spartac


A A

Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out

Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
Foto: AFC Chindia Oficial

* Este pentru prima dată, în acest sezon, când putem anticipa o victorie a târgoviștenilor, în deplasare

 

Etapa a 5-a din Play-out-ul Grupei B, care se va desfășura sâmbătă 27 aprilie, programează duminică și partida Progresul Spartac – Chindia Târgoviște. Este pentru prima dată, în acest sezon, când putem anticipa o victorie a Chindiei, în deplasare, fără teama de a greși. Echipa bucureșteană deține un „record”, care nu știm dacă va fi vreodată... doborât. Are 1 punct în 22 de partide disputate în acest sezon! Privind programul etapei, putem anticipa și celelalte rezultate. La Târgu-Jiu, gazdele au prima șansă în partida cu Tunari, cealaltă echipă retrogradată, iar Steaua se va impune în fața slătinarilor. Liderul, Concordia Chiajna, stă.

În aceste condiții, liderul grupei se va schimba și clasamentul ar arăta astfel: 1. Steaua 38 p, 2. Chiajna 37 p, 3. Chindia 35 p, 4. Tg. Jiu 32 p, 5. Slatina 29 p, 6. Tunari, 17 p, 7. Progresul Spartac 1 p. Echipa târgovișteană urmează să joace ultima etapă acasă, cu CSM Slatina, pe 11 mai pentru că în etapa a 6-a, pe 3 mai, Chindia stă. Presupunând că ar învinge (am început să ne punem semne de întrebare și pentru jocurile cu echipe mai modeste, chiar și pe teren propriu!), cu un total de 38 puncte echipa noastră rămâne pe locul 3 în Grupa B, la finele sezonului.

O situație deloc confortabilă

Despre toate cele întâmplate în acest campionat, total ratat, avem timp să aprofundăm în pauza competițională. Acum, așa cum este firesc și... sportiv, să ne îndreptăm atenția (și) spre cele două partide rămase de disputat. Doamne ferește de o înfrângere cu Spartac!, asta ne-ar mai trebui, ar pune capac... tragediei! Dar nu, cum aminteam la început, victoria aceasta este ca și bătută-n cuie. Consolarea cu... realitatea, adică valoarea lotului Chindiei, liniștea aceasta de care nu aveam nevoie (!), chiar indiferența care a apărut în rândurile suporterilor echipei, se va prelungi până la finalul campionatului.

Nu este o stare confortabilă când vezi echipe precum Slobozia, Csikszereda sau Buzău că luptă pentru promovare, în timp ce Chindia abia și-a găsit un jilț amărât la jumătatea unui clasament de play-out. Asta este, cine a știut să-si creeze un confort adevărat stă în fotoliu, iar cine doar s-a jucat de-a fotbalul, îl bate scândura la fund. Degeaba au un nume și o casă frumoasă, dacă laurii, coronițele pentru premianți stau pe capetele altora mai săraci dar mai deștepti. Este ca în Moromeții, Nicolae n-avea nici căciulă, o împrumuta pe a lui taică-su, dar era premiant. În fine, chiar suntem curioși cu ce... scor vine Chindia de la Spartac. Poate își aduce și Moldoveanu aminte că este, de fapt, atacant, iar Iustin Popescu să se bucure și el de câteva momente de respiro.

 

 

 

Vasile Neagu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Viitorul Aninoasa a promovat în Liga a 4-a
Chindia are licență, dar jocul lasă de dorit
Finala mică merge în decisiv
CSM Târgoviște a avut avantaj
Titu se impune clar în derby
Urban Titu e acum favorită
Situația se complică pentru morenari
Pucioasa, egalată în prelungiri
Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Oportunitate sau blocaj pentru aderarea Moldovei la UE?

Într-o Europă marcată de schimbări semnificative și redefiniri ale priorităților sale strategice, conceptul de autonomie strategică europeană devine tot mai accentuat în peisajul politic și economic al continentului. Republica Moldova, aflată la granița de est a Uniunii Europene, a pornit timid, dar cu determinare, pe calea integrării europene, fiind afectată de dinamica schimbărilor regionale și globale.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale