11.08.2014 08:25

Mii de români alături de Antena 3

Mii de români alături de Antena 3
Galerie foto

❚ Participanții la „Plimbarea Libertății contra abuzurilor” au mers pașnic pe lângă zidurile Palatului Cotroceni, au purtat însemne cu tricolorul României și au scandat sloganuri precum „Jos Băsescu!”, „Demisia!”, „Ieși afară, javră ordinară!”, „Ca să-ți dai demisia, am venit la poarta ta!”, „Antena 3 e aici!”, „Apărăm Antena 3!” ❚ Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” s-au aflat la fața locului și au cules mesaje de la jurnaliștii postului de televiziune Antena 3 pentru târgovișteni și dâmbovițeni

 

ANDREI VASILIU, PETRE DRĂGUȚOIU


Peste 10.000 de români s-au alăturat ieri jurnaliștilor Antena 3 la „Plimbarea Libertății contra abuzurilor” în jurul Palatului Cotroceni. Oamenii și-au strigat revolta față de amploarea abuzurilor instituțiilor statului, culminate cu decizia Curții de Apel București de a confisca sediul posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3 în dosarul ICA.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Participanții la „Plimbarea Libertății” au mers pașnic pe lângă zidurile Palatului Cotroceni, au purtat însemne cu tricolorul României și au scandat sloganuri precum „Jos Băsescu!”, „Demisia!”, „Ieși afară, javră ordinară!”, „Ca să-ți dai demisia, am venit la poarta ta!”, „«Vărul» Cazanciuc, demisia!”, „N-avem ministru al Justiției!”, „Antena 3 e aici!”, „Apărăm Antena 3!”.

 

SOLIDAR CU

 

Dintre politicieni, au fost prezenți senatorul PNL Ioan Ghișe și europarlamentarul Mircea Diaconu. De asemenea, în alte orașe importante din țară sute de oameni au ieșit pentru a-și exprima solidaritatea cu Antena 3.

Reporterii „Jurnal de Dâmbovița” s-au aflat la fața locului în semn de solidaritate cu jurnaliștii postului de televiziune Antena 3, de la care au cules mesaje pentru târgovișteni și dâmbovițeni.

● Mircea Badea: „Să se mai termine cu un dictator la Târgoviște”.

● Mugur Ciuvică: „Dâmbovițenii să trăiască, să se miște, să se plimbe!”.

● Adrian Ursu: „Ați scăpat de Popescu, dar mai aveți unii de care trebuie să scăpați și aveți grijă să nu se instaleze alții în locul lor. Rămâneți și rezistați!”.

● Dana Grecu: „Vă mulțumesc că ați venit să ne susțineți!”.

● Mihai Gâdea: „Mulțumesc din suflet că sunteți lângă noi!”.

Mulți dintre participanții la „Plimbarea Libertății” ne-au mărturisit că își doresc ca aceasta să se repete cât mai curând. Am remarcat mulți jurnaliști din provincie veniți să-și susțină colegii de la Antena 3.

Cum materialul este dat la închiderea ediției, vom reveni în ziarul nostru de mâine cu amănunte pe acest subiect.


UPDATE :: vezi și Premierul Victor Ponta: "Trebuie să emită și Antena 3"

"Mii de cetățeni au blamat atentatul împotriva Antenei 3"

"Jurnaliștii Antena 3 au dreptate 99%"