Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.12.2023 00:16

La Potlogi,


A A

Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos

Ziua Națională a României, marcată simplu și frumos

* Autoritățile au depus o coroană de flori la monumentul din centrul comunei, iar elevii au susținut un  program artistic dedicat acestui eveniment

 

Autoritățile locale de la Potlogi au marcat Ziua Națională a României într-un mod simplu și frumos, așa cum ne-au obișnuit în fiecare an! După ce a vorbit cetățenilor adunați în fața sediului administrativ despre importanța acestei zile, în memoria eroilor neamului, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici a depus o coroană de flori la monumentul  care se găsește chiar în fața Primăriei Potlogi și a Palatului Brâncovenesc. De asemenea, copiii de la Școala Generală Potlogi au susținut un program artistic dedicat Zilei Naționale a României. 

„1 decembrie este ziua care unește românii de pretutindeni și așa cum spunea Barbu Ștefănescu Delavrancea, România este a noastră și a tuturor românilor, România este a celor de demult și a celor de apoi, România este patria celor dispăruți și a celor ce vor veni. România înseamnă păstrarea limbii materne, înseamnă păstrarea tradițiilor, înseamnă păstrarea obiceiurilor, a religiei, a credinței în Dumnezeu. La 1 decembrie este ziua când ne onorăm eroii, ne cinstim înaintașii pentru dezvoltarea acestei minunate țări  de care ne bucurăm cu toții, de toate condițiile create în timp”, a declarat viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Potlogi, Viorel Drăghici.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale