Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.04.2024 00:18

Ieri, la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița,


A A

Ziua Jandarmeriei, cu porți deschide pentru elevi

Ziua Jandarmeriei, cu porți deschide pentru elevi

*Părinții, cadrele didactice și copiii au fost invitați să participe la acest eveniment special, dedicat sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, în cadrul căruia au avut ocazia să înțeleagă mai bine rolul și importanța jandarmeriei în asigurarea ordinii și siguranței publice în comunitate

 

Într-un demers menit să aducă comunitatea școlară mai aproape de activitatea jandarmilor, Inspectoratul de Jandarmi Județean „Mircea cel Bătrân” Dâmbovița a organizat marți, 2 aprilie a.c., acțiunea „Ziua Porților Deschise”. Evenimentul a avut loc la sediul unității din municipiul Târgoviște.

Această inițiativă a fost dedicată elevilor de liceu, școlarilor și preșcolarilor și s-a desfășurat în cadrul manifestărilor prilejuite de celebrarea Zilei Jandarmeriei Române, care are loc în data de 3 aprilie.

Scopul principal al acțiunii a fost familiarizarea tinerilor și copiilor cu rolul, atribuțiile și misiunile jandarmilor dâmbovițeni. Programul activității a inclus prezentarea materialelor de intervenție și protecție, a materialelor specifice jandarmilor montani, a ținutei militare și a tehnicii auto din dotarea Jandarmeriei.

De asemenea, elevii și preșcolarii au avut ocazia să asiste la demonstrații cu câinii de serviciu, de autoapărare și de intervenție antiteroristă, oferindu-le o perspectivă interactivă și educativă asupra activității jandarmilor.

Părinții, cadrele didactice și copiii au fost invitați să participe la acest eveniment special, dedicat sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, în cadrul căruia au avut ocazia să înțeleagă mai bine rolul și importanța jandarmeriei în asigurarea ordinii și siguranței publice în comunitate.

La evenimentul ieri a participat și prefectul județului, Claudia Gilia. „Este un moment de sărbătoare pentru această armă. Vreau să-i felicit, să le urez la mulți ani! Le mulțumesc pentru parteneriatul deosebit pe care îl au cu Instituția Prefectului. Sunt profesioniști, le doresc mult succes în activitatea pe care o desfășoară, pentru că o desfășoară în beneficiul cetățenilor. Sunt cei care ne asigură siguranța alături de Poliție și de către ISU Dâmbovița, în fiecare zi”, a transmis prefectul județului, Claudia Gilia.

Inspectorul șef, colonelul Mihai Matei: „Pe 3 aprilie se împlinesc 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Ne-am bucurat de faptul că au fost prezenți atât de mulți copii, din mai multe localități din județul Dâmbovița. Am văzut că au fost foarte încântați de exercițiile prezentate de colegii noștri. Unora dintre ei le-am transmis că îi așteptăm să se facă jandarmi, este o meserie frumoasă, care merită făcută și vine întotdeauna în sprijinul cetățeanului”.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Importanța identificării candidatului ideal
Unanimitate... de vară la ședința CJ Dâmbovița
Sprijin pentru centrul pentru vârstnici din Ghergani
Peste 1038 de persoane, implicate în acțiuni anti-drog
Creșterea infracționalității în școlile din Dâmbovița
Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale