Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.03.2023 00:09

La Liga a 4-a


A A

Ziduri câștigă derby-ul cu Voinești

Ziduri câștigă derby-ul cu Voinești

* Lider rămâne Recolta Gura Șuții, care s-a impus cu 5-1 la Unirea Ungureni

 

Un singurul meci au câștigat gazdele în ultima etapă la Liga a 4-a, prin Șuța Seacă, altfel au fost patru succese ale oaspeților, reușite de Gura Șuții, Ziduri, Răzvad și Moroeni, plus trei remize. A fost o rundă în care au marcat toate cele 16 competitoare. Lupta pentru supremație se dă sezonul acesta între două echipe, Recolta Gura Șuții și Roberto Ziduri. Pentru un onorant loc pe podium mai aspiră Voinești, Străjerii, Titu, Potlogi și Fieni. Foarte intens se joacă în partea inferioară a ierarhiei.

Ungureni și Crețu ocupă, în acest moment, poziții direct retrogradabile, în timp ce Gloria Bucșani și Brezoaele sunt pe locuri de baraj. Colacu, Șuța Seacă și Unirea Bucșani rămân și ele în gardă. Rezultatele etapei: Viitorul Voinești – Roberto Ziduri 1-3, Gloria Bucșani – CSM Fieni 2-2, Unirea Ungureni – Recolta Gura Șuții 2-5, Voința Crețu – Bradul Moroeni 1-2, Unirea Bucșani – FC Potlogi 2-2, Urban Titu – Străjerii Răzvad 1-2, Steagu Roșu Colacu – AFC Brezoaele 1-1, Flacăra Șuța Seacă – ACS Burduca 5-3.

Liderul Străjerii Răzvad pierde la Juniori U19

Oaspeții au fost mai buni și la Juniori U19, unde au bifat cinci succese. Doar două meciuri au aparținut gazdelor, în timp ce un joc s-a încheiat nedecis. Etapa a 18-a a adus și prima înfrângere pentru liderul Străjerii Răzvad, de care au profitat principalele urmăritoare, Potlogi, Gura Șuții și Colacu. Rezultatele etapei: Viitorul Voinești – Roberto Ziduri 0-3, Gloria Bucșani – CSM Fieni 1-9, Unirea Ungureni – Recolta Gura Șuții 2-5, Voința Crețu – Bradul Moroeni 0-0, Unirea Bucșani – FC Potlogi 1-10, Urban Titu – Străjerii Răzvad 1-0, Steagu Roșu Colacu – AFC Brezoaele 3-2, Flacăra Șuța Seacă – ACS Burduca 0-3.

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mihai Bălașa revine la Farul
România speră din nou
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plajă
Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu
Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică
Costel Pîrșă are planuri mari
Sonia Mare, locul 3 la Balcaniada U15
Bravo, România!
Patru campioni naționali la lupte pe plajă
S-au jucat 5 meciuri de baraj menținere/promovare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Care neutralitate?

A scrie editoriale e un lucru fantastic. Poți să lansezi idei, dar și să explici teorii, care de cele mai multe ori sunt știute, dar imposibil de exprimat deschis în spațiul public. Pentru astăzi am ales tema neutralității, cu precădere cea de la nivelul Republicii Moldova. Sub deviza „noi suntem între două mari blocuri, cel Vestic și cel rus”, Republica a bâjbâit de la independența obținută... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale