Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.09.2018 00:10

Decizie importantă a Comisiei de Competiții și Disciplină


A A

Voința Bezdead a fost exclusă din competiție

Voința Bezdead a fost exclusă din competiție

❚ „Scandalul care s-a pornit între AJF și mine e urmarea unor contre, pentru că eu leam prezentat mereu adevărul, nu puteam să rezist altfel. Leam arătat ce greșeli au făcut”, a transmis Romulus Vlad, conducătorul echipei din Bezdead ❚ „Se fac greșeli, se intră întrun con de umbră și oamenii au de suferit. Arbitrul Ioniță văd că nu stăpânește prea bine nici limba română, dar a ieșit cu minciuni în raportul suplimentar” ❚ „I-am cerut și lui țuți Negoescu să nu ne dea anumiți centrali, vrând să evit scandalul, dar degeaba, delegările de arbitrii se fac de nu mai știi de ei” ❚ „La noi, arbitrul a fost primit corect, dar Petre Crețu a luat bătaie pe teren la Răzvad, au fost trei eliminări, meci întrerupt, însă apar doar frânturi din deciziile CCD” ❚ „Le-am propus jucătorilor să meargă împrumut în alte părți, ca să joace. Pentru cei care nu vor, vom face un campionat sătesc pentru a avea meciuri”

 

COSMIN SAVA


Printre cele mai pronunțate nume în ultimul timp în fotbalul dâmbovițean este Voința Bezdead, echipă implicată într-un conflict, dar și pentru săgețile trimise spre AJF Dâmbovița, prin care conducerea clubului prezintă adevărul legat de anumite decizii ale conducerii fotbalului județean. După două neprezentări, echipa din Bezdead a fost exclusă din competiție, chiar dacă înainte de acest lucru, conducerea Voinței a dorit să retragă echipa din campionat de bună voie. Romulus Vlad a dorit să iasă cu noi declarații în privința situației în care a fost implicată Voința Bezdead și spune că rămâne cu regrete după ultimele evenimente.

„Arbitrul Ioniță nu stăpânește prea bine nici limba română”

„În primul rând, vreau să spun că avem o bază sportivă de calitate, spre deosebire de alte echipe, care luptă pentru primul loc. Scandalul care s-a pornit între AJF și mine e urmarea unor contre, pentru că eu le-am prezentat mereu adevărul, nu puteam să rezist altfel. Le-am arătat ce greșeli au făcut, le-am oferit un răspuns mereu, eu nu am nimic cu Răzvad sau cu altă echipă, doar ofeream anumite exemple. Se fac greșeli, se intră într-un con de umbră și oamenii au de suferit. Când a fost incidentul cu Șuța Seacă, noi, cei din Bezdead, am greșit, asta e clar. Dar am invitat atât arbitrii, cât și jucătorii oaspeți la vestiare, iar ei au refuzat și astfel a pornit conflictul. Arbitrul Ioniță văd că nu stăpânește prea bine nici limba română, dar a ieșit cu minciuni în raportul suplimentar. De la acest lucru au pornit discuțiile, eu le-am spus celor din comisie că vreau să retrag echipa, dar nu m-au lăsat, apoi m-au exclus. Era altfel dacă mă retrăgeam, acum trebuie să pornesc din Liga a 6-a și sunt alte obligații”, a transmis Romulus Vlad, conducătorul echipei din Bezdead.

„AJF-ul a continuat campania împotriva noastră”

„La noi, arbitrul a fost primit corect, dar Petre Crețu a luat bătaie pe teren la Răzvad, au fost trei eliminări, meci întrerupt, însă apar doar frânturi din deciziile CCD. La mine incidetul a fost după meci, în afara stadionului, cu spectatori, pe când la ceilalți au fost implicați jucătorii. După acest episod, AJF-ul a continuat campania împotriva noastră, la următorul meci, când noi am rămas fără destui jucători pe teren, meciul s-a oprit, normal, și am fost depunctați cu 3 puncte, iar asta nu s-a mai întâmplat cu altă echipă până acum. Toată lumea se leagă de viceprimarul comunei, el a primit amendă de 3.000 de lei, eu nu pot să-i interzic să intre pe stadion, să dea organele abilitate interdicții și gata cu asta. Ei ne-au exclus, iar eu le-am propus jucătorilor să meargă împrumut în alte părți, ca să joace. Pentru cei care nu vor, vom face un campionat sătesc pentru a avea meciuri. I-am cerut și lui țuți Negoescu să nu ne dea anumiți centrali, vrând să evit scandalul, dar degeaba, delegările de arbitrii se fac de nu mai știi de ei”, a mai spus Vlad.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale