18.09.2018 00:10

Voința Bezdead a fost exclusă din competiție

Voința Bezdead a fost exclusă din competiție
Galerie foto

❚ „Scandalul care s-a pornit între AJF și mine e urmarea unor contre, pentru că eu leam prezentat mereu adevărul, nu puteam să rezist altfel. Leam arătat ce greșeli au făcut”, a transmis Romulus Vlad, conducătorul echipei din Bezdead ❚ „Se fac greșeli, se intră întrun con de umbră și oamenii au de suferit. Arbitrul Ioniță văd că nu stăpânește prea bine nici limba română, dar a ieșit cu minciuni în raportul suplimentar” ❚ „I-am cerut și lui țuți Negoescu să nu ne dea anumiți centrali, vrând să evit scandalul, dar degeaba, delegările de arbitrii se fac de nu mai știi de ei” ❚ „La noi, arbitrul a fost primit corect, dar Petre Crețu a luat bătaie pe teren la Răzvad, au fost trei eliminări, meci întrerupt, însă apar doar frânturi din deciziile CCD” ❚ „Le-am propus jucătorilor să meargă împrumut în alte părți, ca să joace. Pentru cei care nu vor, vom face un campionat sătesc pentru a avea meciuri”

 

COSMIN SAVA


Printre cele mai pronunțate nume în ultimul timp în fotbalul dâmbovițean este Voința Bezdead, echipă implicată într-un conflict, dar și pentru săgețile trimise spre AJF Dâmbovița, prin care conducerea clubului prezintă adevărul legat de anumite decizii ale conducerii fotbalului județean. După două neprezentări, echipa din Bezdead a fost exclusă din competiție, chiar dacă înainte de acest lucru, conducerea Voinței a dorit să retragă echipa din campionat de bună voie. Romulus Vlad a dorit să iasă cu noi declarații în privința situației în care a fost implicată Voința Bezdead și spune că rămâne cu regrete după ultimele evenimente.

„Arbitrul Ioniță nu stăpânește prea bine nici limba română”

„În primul rând, vreau să spun că avem o bază sportivă de calitate, spre deosebire de alte echipe, care luptă pentru primul loc. Scandalul care s-a pornit între AJF și mine e urmarea unor contre, pentru că eu le-am prezentat mereu adevărul, nu puteam să rezist altfel. Le-am arătat ce greșeli au făcut, le-am oferit un răspuns mereu, eu nu am nimic cu Răzvad sau cu altă echipă, doar ofeream anumite exemple. Se fac greșeli, se intră într-un con de umbră și oamenii au de suferit. Când a fost incidentul cu Șuța Seacă, noi, cei din Bezdead, am greșit, asta e clar. Dar am invitat atât arbitrii, cât și jucătorii oaspeți la vestiare, iar ei au refuzat și astfel a pornit conflictul. Arbitrul Ioniță văd că nu stăpânește prea bine nici limba română, dar a ieșit cu minciuni în raportul suplimentar. De la acest lucru au pornit discuțiile, eu le-am spus celor din comisie că vreau să retrag echipa, dar nu m-au lăsat, apoi m-au exclus. Era altfel dacă mă retrăgeam, acum trebuie să pornesc din Liga a 6-a și sunt alte obligații”, a transmis Romulus Vlad, conducătorul echipei din Bezdead.

„AJF-ul a continuat campania împotriva noastră”

„La noi, arbitrul a fost primit corect, dar Petre Crețu a luat bătaie pe teren la Răzvad, au fost trei eliminări, meci întrerupt, însă apar doar frânturi din deciziile CCD. La mine incidetul a fost după meci, în afara stadionului, cu spectatori, pe când la ceilalți au fost implicați jucătorii. După acest episod, AJF-ul a continuat campania împotriva noastră, la următorul meci, când noi am rămas fără destui jucători pe teren, meciul s-a oprit, normal, și am fost depunctați cu 3 puncte, iar asta nu s-a mai întâmplat cu altă echipă până acum. Toată lumea se leagă de viceprimarul comunei, el a primit amendă de 3.000 de lei, eu nu pot să-i interzic să intre pe stadion, să dea organele abilitate interdicții și gata cu asta. Ei ne-au exclus, iar eu le-am propus jucătorilor să meargă împrumut în alte părți, ca să joace. Pentru cei care nu vor, vom face un campionat sătesc pentru a avea meciuri. I-am cerut și lui țuți Negoescu să nu ne dea anumiți centrali, vrând să evit scandalul, dar degeaba, delegările de arbitrii se fac de nu mai știi de ei”, a mai spus Vlad.