Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



02.09.2014 00:05

Oficialii de la Aninoasa, nemulțumiți pe bună dreptate


A A

Vlăduț Savu a fost praf la Pierșinari

Vlăduț Savu a fost praf la Pierșinari
Iată în ce condiții a arbitrat Vlăduț Savu la Pierșinari! Cu spectatorii plimbându-se pe lângă el

❚ Aici se impune o precizare obligatorie. E foarte greu să arbitrezi la Pierșinari, unde nu există gard împrejmuitor, astfel că spectatorii stau la un metru de teren, unii dintre ei agitând sticlele cu bere spre arbitri ❚ „Le-am dat termen 30 de zile să rezolve problema, adică să construiască un gard cel puțin pe latura terenului dinspre cabine, altfel nu vor mai putea juca acolo”, a fost mesajul transmis de președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Cine îl bagă în seamă?

COSTIN MIHAI


Ultima campioană a județului, FC Aninoasa a cedat suprinzător la Pierșinari (2-4), chiar dacă la pauză a condus cu 2-1. La succesul gazdelor și-a adus contribuția și asistentul Vlăduț Savu, cu o prestație realmente rușinoasă. Spre exemplu, golul trei al localnicilor a fost marcat de Costel Dinu dintr-un ofsaid imens, nesemnalizat de tânărul tușier, care a făcut și alte greșeli impardonabile, ce au dezavantajat în mod special echipa din Aninoasa.

Norocul lui s-a numit centralul Iulian Preda, care a avut experiența necesară să ducă până la capăt un meci tensionat, cu riscul de a fi lovit la pauză, de doi suporteri ai echipei gazdă. Localnicii l-au luat apoi la țintă cu reproșuri pe observatorul Adrian Coman, din tirul lor nescăpând nici conducerea AJF Dâmbovița. „Și-au bătut joc de noi cu suspendarea lui Șerban, iar acum nu se mai întrunește deloc Comisia de Apel pentru a judeca speța”.

Avertismentul lui Tudor

Aici se impune o precizare obligatorie. E foarte greu să arbitrezi la Pierșinari, unde nu există gard împrejmuitor, astfel că spectatorii stau la un metru de teren, unii dintre ei agitând sticlele cu bere spre arbitri. Foarte tânăr, asistentul Vlăduț Savu s-a speriat în urma presiunii care s-a pus pe el, mai ales că risca în orice moment să fie lovit. În mod normal, terenul de la Pierșinari nu ar fi trebuit omologat pentru a susține meciuri de Liga a IV-a, câtă vreme este împrejmuit doar cu niște șpalieri care nu au nicio legătură între ei. Organizatorii au întins o bandă pe una din laturile terenului, spre amuzamentul general. „V-au furat șipcile de la gard?”. Să nu mai spunem că și suprafața de joc arată execrabil. „Le-am dat termen 30 de zile să rezolve problema, adică să construiască un gard cel puțin pe latura terenului dinspre cabine, altfel nu vor mai putea juca acolo”, a fost mesajul transmis de președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Cine îl bagă în seamă?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de dambovita la 03.09.2014 11:00

Totusi suntem in 2014 , nu se poate sa omologhezi asemenea teren pt liga iv ... Pacat ca cei din Piersinari au o echipa buna , dar nu mai akasa in jungla aia , cum ies pe teren bun si frumos se-n pozeaza !!!
Nu au Gard, vestiare inputite,marginasi betivi,fotbalisti .... afara cu ei , sau sa-si dipute joc pe alt teren :))))


Trimis de ajf la 02.09.2014 18:43

3-0 la masa verde pt aninoasa datorita lipsei gardului.chiar va credeam un ziarist impartial.


Trimis de Persinari la 02.09.2014 18:01

Prietene aI memoria scurta la persinari picioare au fost tusieri banu si badeanu


Trimis de Incomodu^ la 02.09.2014 15:19

De vina nu este el, de vina sunt cei ce il deleaga.Oare nu au evidentesau delegarile si le fac arbitrii ? atunci este usor de inteles fiecare(arbitru) se legitimeaza unde vrea.


Trimis de pucioasa la 02.09.2014 09:55

dc nu ma inseala memoria,acest asistent,a fost si la meciul dintre piersinari-pucioasa scor 2-0,si a comis-o si atunci gazdele marcand 2 goluri din ofsaid mare.acum ma intreb si eu l-au legitimat piersinarii la ei?


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale