02.09.2014 00:05

Vlăduț Savu a fost praf la Pierșinari

Vlăduț Savu a fost praf la Pierșinari
Galerie foto

❚ Aici se impune o precizare obligatorie. E foarte greu să arbitrezi la Pierșinari, unde nu există gard împrejmuitor, astfel că spectatorii stau la un metru de teren, unii dintre ei agitând sticlele cu bere spre arbitri ❚ „Le-am dat termen 30 de zile să rezolve problema, adică să construiască un gard cel puțin pe latura terenului dinspre cabine, altfel nu vor mai putea juca acolo”, a fost mesajul transmis de președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Cine îl bagă în seamă?

COSTIN MIHAI


Ultima campioană a județului, FC Aninoasa a cedat suprinzător la Pierșinari (2-4), chiar dacă la pauză a condus cu 2-1. La succesul gazdelor și-a adus contribuția și asistentul Vlăduț Savu, cu o prestație realmente rușinoasă. Spre exemplu, golul trei al localnicilor a fost marcat de Costel Dinu dintr-un ofsaid imens, nesemnalizat de tânărul tușier, care a făcut și alte greșeli impardonabile, ce au dezavantajat în mod special echipa din Aninoasa.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Norocul lui s-a numit centralul Iulian Preda, care a avut experiența necesară să ducă până la capăt un meci tensionat, cu riscul de a fi lovit la pauză, de doi suporteri ai echipei gazdă. Localnicii l-au luat apoi la țintă cu reproșuri pe observatorul Adrian Coman, din tirul lor nescăpând nici conducerea AJF Dâmbovița. „Și-au bătut joc de noi cu suspendarea lui Șerban, iar acum nu se mai întrunește deloc Comisia de Apel pentru a judeca speța”.

Avertismentul lui Tudor

Aici se impune o precizare obligatorie. E foarte greu să arbitrezi la Pierșinari, unde nu există gard împrejmuitor, astfel că spectatorii stau la un metru de teren, unii dintre ei agitând sticlele cu bere spre arbitri. Foarte tânăr, asistentul Vlăduț Savu s-a speriat în urma presiunii care s-a pus pe el, mai ales că risca în orice moment să fie lovit. În mod normal, terenul de la Pierșinari nu ar fi trebuit omologat pentru a susține meciuri de Liga a IV-a, câtă vreme este împrejmuit doar cu niște șpalieri care nu au nicio legătură între ei. Organizatorii au întins o bandă pe una din laturile terenului, spre amuzamentul general. „V-au furat șipcile de la gard?”. Să nu mai spunem că și suprafața de joc arată execrabil. „Le-am dat termen 30 de zile să rezolve problema, adică să construiască un gard cel puțin pe latura terenului dinspre cabine, altfel nu vor mai putea juca acolo”, a fost mesajul transmis de președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor. Cine îl bagă în seamă?