Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.11.2020 00:15

Liga I. Universitatea Craiova-Chindia Târgoviște 0-1(0-1)


A A

Victorie uriașă pentru Chindia

Victorie uriașă pentru Chindia

❚ O reușită importantă, obținută în urma unui efort uriaș depus de elevii lui Săndoi, care va rămâne în istoria fotbalului târgoviștean ❚ Contrar cursului jocului, Chindia a reușit să marcheze, Florea a scos un penalty, iar Popa a marcat cu un șut puternic ❚ După pauză, Craiova s-a aruncat în atac, însă Aioani a avut o nouă intervenție salvatoare, de această dată în fața lui Mamut, iar mai apoi, același jucător al oltenilor a trimis mingea în bară ❚ Craiova ar fi putut să egaleze în prelungiri, însă Ivan s-a complicat, iar Aioani a reușit să blocheze

 

COSMIN SAVA


Chindia Târgoviște s-a specializat în rezultate surpriză, iar evoluția echipei pregătite de Emil Săndoi în fața formațiilor cu greutate din prima ligă sunt de apreciat. După victoriile cu Dinamo București sau FC Botoșani, trupa târgovișteană s-a impus și în fața Universității Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”. O victorie importantă, obținută în urma unui efort uriaș depus de elevii lui Săndoi, care va rămâne în istoria fotbalului târgoviștean.

Golul lui Popa a fost decisiv

Târgoviștenii au început bine partida, Neguț a scăpat singur în careu, dar în loc să finalizeze, a pasat către Florea, care nu a ajuns însă la minge(11). Craiova a replicat prin Tudorie (21), însă prima ocazie serioasă a oltenilor a venit la șutul lui Ofosu, respins de Aioani(27). Contrar cursului jocului, Chindia a reușit să marcheze. Florea a scos un penalty, iar Popa a marcat cu un șut puternic(30). Formația lui Emil Săndoi a ratat o șansă uriașă înainte de pauză, Dumitrașcu a rămas singur cu Pigliacelli, însă a finalizat slab(38).

Chindia a rezistat

După pauză, Craiova s-a aruncat în atac, însă Aioani a avut o nouă intervenție salvatoare, de această dată în fața lui Mamut, iar mai apoi, același jucător al oltenilor a trimis mingea în bară, cu o lovitură de cap, în urma unui corner( 61). Vârful Universității a mai lovit o dată bara, însă de această dată cu o execuție frumoasă, din afara careului(70). Craiova ar fi putut să egaleze în prelungiri, însă Ivan s-a complicat, iar Aioani a reușit să blocheze(90+2). Mai mult, Chindia ar mai fi putut să puncteze, însă Neguț a trimis puțin pe lângă poartă la finalul unei faze frumoase (90+4).

Caseta tehnică

Stadion: Ion Oblemenco- Craiova. A marcat: Dani Popa (30-penalty). Cartonașe galbene: Aioani(48), Neguț(75). Au arbitrat: Cătălin Popa - Valentin Avram și Florin Neacșu. Universitatea Craiova: Pigliacelli - I. Mitran (66 Vlădoiu), M. Constantin, Acka, Papp - Nistor, Bic, Căpățînă (46 Bărbuț) - Baiaram (46 Ivan), Tudorie (46 Mamut), Ofosu (60 Cîmpanu). Antrenor: Cristiano Bergodi. Chindia Târgoviște: Aioani - Căpușă, Pițian, Iacob, Fomba (86 Martac) - Neguț, Dulca, Rață, Dumitrașcu - D. Popa (88 Costea), Florea (67 Yameogo). Antrenor: Emil Săndoi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 09.11.2020 17:52

La sfarsitul lunii urmeaza meciul din cupa tot cu cosmarul nostru din sezonul trecut. Avem lipici la ciobani ! Iar ne-o trage aia...Presimt...Nu prea conteaza cupa dar daca esti aici in liga 1 ar trebui sa ai un pic de orgoliu, nu ? Te bat aia unde te prind ! Chiar asa...Ramane de vazut...Mi-a placut ca le- a tras-o oltenilor aia ingamfati, in frunte cu Cartu cel sarcastic...A fost contact, parerea nea...Putea sa nu dea si in caz contrar ar fi sarit cei de la Chindia ca are ceva arbitru cu clubul nostru...Daca erau buni cei de la Craiova, marcau si ei 2 goluri si invingeau. Au facut tam tam pe televiziuni in frunte cu oameni amabili de pe acolo. Astia creiaza o imagine gresita cand se apuca de comentarii aiurea.Mai intra si cate unul ca gen Andone si era cat pe ce sa dea porumbelul din gura...Luni la Pro X. Vorbea de Dinamo si dintr-o data sare la Craiova. Ca, cu cine a putut sa piarda fortosii din Banie...Su i- a ramas oe buze Chindia...Poate ca multi nu au realizat. Eu citesc gandurile oamenilor. Chindia are multi dusmani de cand este in liga 1.Ar trebui sa convingem mai mult, sa luptam si sa aratam prostimii care ne contesta ca suntem un club serios si puternic totodata, nu ? Asa esti respect. Doresc sa-i scoata pe ciobani din cupa. Acolo este cine este...Se stie...Succes !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale