Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.04.2016 00:25

Pentru perioada următoare,


A A

Vești excelente pentru drumurile dâmbovițene

Vești excelente pentru drumurile dâmbovițene
Bucureștiul și Comisia Europeană au dat undă verde și unor importante artere din Dâmbovița

❚ Demersurile autorităților județene la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au dat roade: pe mai mult de 10 kilometri din DN 71, în special în orașele Pucioasa și Fieni se vor realiza, în sfârșit, asfaltări ❚ Din anul 2017, drumul național Bâldana-Târgoviște-Sinaia a fost inclus pe POIM și va fi reabilitat cu fonduri europene, Comisia Europeană agreând deja lista cu arterele ce vor intra la reabilitare ❚ În luna mai vor începe lucrările pe tronsonul Târgoviște – Sinaia și s-a semnat contractul și pentru podul provizoriu de la Pucioasa, ce va fi gata în trei luni

VIOLETA STANCIU

 


 

Demersurile susținute întreprinse de autoritățile publice județene pentru reabilitarea și lărgirea la patru benzi a DN 71 Tărtășești-Bâldana- Târgoviște-Pucioasa-Fieni-Sinaia (bineînțeles acolo unde acest lucru este posibil), pe lângă factorii responsabili din Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) au dat roade! Acestea se vor vedea în perioada următoare și constau, în prima fază, în efectuarea unor lucrări importante de reabilitare a porțiunilor de drum național distruse de lucrările de apă și canalizare din localitățile Pucioasa și Fieni, unde urmează să se toarne circa 10,4 km de covor asfaltic.

„Avem vești bune pentru locuitorii județului Dâmbovița. Sunt două lucruri importante, unul este susținut de documente, iar pentru cel de-al doilea sunt informații pe care le-am obținut de la cei care se ocupă, în cadrul ministerelor, de acest subiect, care ține de DN 71 de la Tărtășești-Bâldana- Târgoviște-Pucioasa-Fieni-Sinaia. În primul rând, un lucru extraordinar de important este acela că am intrat în posesia unui document emis de CNADR, urmare a demersurilor pe care le-am făcut insistent în ultima jumătate de an. Astfel, din DN 71 de la km 58+180 și de la 63 până la 65, de la km 65 până la 69, o să avem 10,4 km de covor asfaltic nou. Este o lucrare intermediară și sper eu să rezolvăm zonele cele mai afectate de uzură și de lucrările de apă și canal, în special în localitățile Pucioasa și Fieni”, a declarat recent președintele CJD, Adrian Țuțuianu.

Podul provizoriu de la Pucioasa intră în lucru

A doua veste catalogată de șeful forului administrativ județean drept „excelentă” este acea că la Comisia Europeană s-a agreat deja lista drumurilor naționale care vor fi incluse în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM), pe zona de drumuri. Pe această listă figurează și județul Dâmbovița cu drumul de la Bâldana la Târgoviște și până la Sinaia, care va fi prins pe fonduri europene.

„Până acum am discutat doar de tronsonul până la Târgoviște și de drumul de la Bâldana la Titu. Eu cred că soluția este excelentă pentru noi. Vom putea să începem lucrările în anul 2017 și să avem în 2020 un drum național de calitate. Pe lângă aceste lucrări cu covoare asfaltice, vom intra și în proces de reparații cu toată zona Târgoviște-Sinaia. Din datele pe care le am eu, în luna mai vor începe aceste lucrări. De asemenea, s-a semnat contractul, pentru că s-a finalizat procedura de achiziție, pentru podul provizoriu de la Pucioasa, ceea ce înseamnă că termenul de construcție este de trei luni. După ce se va construi acest pod, vom putea să facem demersurile necesare pentru consolidarea podului principal. Este vorba despre podul peste râul Bizdidel, intrarea în Pucioasa, dinspre Târgoviște”, a mai precizat președintele CJD.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
Peste 1000 de persoane și-au găsit un loc de muncă
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale