Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:15

În Dâmbovița,


A A

Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor

Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor
foto AGERPRES

În perioada 25 ianuarie – 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, în colaborare cu reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au efectuat verificări la un adăpost public și la trei persoane fizice care desfășoară activități în domeniul protecției animalelor.

Obiectivul activităților desfășurate a fost acela de verificare a modului în care adăposturile publice din cadrul serviciilor specializate de gestionare a câinilor fără stăpân respectă legislația în vigoare și de verificare a condițiilor de deținere a câinilor din rasă comună de către persoanele fizice.

Astfel, în urma controalelor efectuate în localitățile Butimanu, Vulcana Pandele, Brănești și Târgoviște, au fost identificate peste 580 de exemplare canine.

De asemenea, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate, respectiv pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri, precum și pentru nerespectarea obligației de către deținătorii de animale, în funcție de nevoile etologice, specie, rasă, sex, vârstă și categorie de producție, de a asigura un adăpost corespunzător.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

353 de locuri de muncă la AJOFM Dâmbovița
DSVSA Dâmbovița, în „focul” luptei cu toxiinfecțiile alimentare
Omagiu adus eroilor neamului
Polițiștii, în dialog cu copiii
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
ISU Dâmbovița, victorie la Competiția națională de descarcerare și prim ajutor
Poliția, pe urmele unei escrocherii cu fonduri europene
Schimbări pentru Complexul de Vânătoare de la Bolovani
Daruri Centrului pentru Copii cu Autism și Sindrom Down „Sf. Maria”
Șofer-pericol, reținut de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cum se aleg liderii europeni (II)

În 2019, alegerile europene au fost practic inexistente. Aici nu mă refer la dezbaterile Spitzenkandidat, care au fost din nou bine organizate. Pe scurt însă...

Mai rapid și mai clar decât preconizat Manfred Weber l-a învins ușor, la Congresul PPE, pe Alexander Stubb, iar Frans Timmermans a câștigat prin neprezentarea adversarului… socialiștii neașteptând congresul PES... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale