Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.02.2024 00:15

În Dâmbovița,


A A

Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor

Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor
foto AGERPRES

În perioada 25 ianuarie – 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, în colaborare cu reprezentanții Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, au efectuat verificări la un adăpost public și la trei persoane fizice care desfășoară activități în domeniul protecției animalelor.

Obiectivul activităților desfășurate a fost acela de verificare a modului în care adăposturile publice din cadrul serviciilor specializate de gestionare a câinilor fără stăpân respectă legislația în vigoare și de verificare a condițiilor de deținere a câinilor din rasă comună de către persoanele fizice.

Astfel, în urma controalelor efectuate în localitățile Butimanu, Vulcana Pandele, Brănești și Târgoviște, au fost identificate peste 580 de exemplare canine.

De asemenea, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale pentru abaterile constatate, respectiv pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri, precum și pentru nerespectarea obligației de către deținătorii de animale, în funcție de nevoile etologice, specie, rasă, sex, vârstă și categorie de producție, de a asigura un adăpost corespunzător.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

269 de locuri de muncă noi
Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale