Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2023 00:17

Consolidându-și poziția în industria petrolieră,


A A

Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API

Uzina UPET Târgoviște obține prestigioasele certificări API

Directorul operațional al Uzinei UPET Târgoviște, Andrei Dovgani, a făcut recent câteva precizări cu privire la succesul recent înregistrat de către uzină în domeniul certificărilor internaționale, consolidând astfel poziția sa de lider în industria petrolieră românească.

Specificul acestei industrii, concentrată pe utilaje petroliere și activități conexe, implică obținerea unor licențe importante oferite de instituții internaționale de certificare. Aceste licențe acoperă o gamă vastă de aspecte, începând de la tehnologia aplicată, procese aplicate, până la proiecte aplicate. Printre cele mai semnificative certificate și licențe se numără cele eliberate de American Petroleum Institute (API), care certifică întregul spectru de funcționalități ale unei instalații de foraj și reparații sonde.

Andrei Dovgani subliniază importanța acestor certificări, afirmând că „este o realizare importantă, ținând cont că suntem cam singurii producători din industria românească din acest segment. Mai există una-două companii care dețin parțial aceleași acreditări, dar acest lucru înseamnă că nu pot oferi integral ceea ce suntem capabili să oferim noi”.

Certificările API reprezintă un standard de excelență în industria petrolieră, reflectând angajamentul Uzinei UPET Târgoviște față de calitate și conformitate în toate aspectele operațiunilor sale. Această realizare nu numai că ajută la consolidarea uzinei pe piața locală, dar deschide și noi oportunități pentru activități în afara granițelor țării.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Proteste la orizont, la ușa ROMARM
Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea
Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii
Analiză detaliată a indicatorilor economico-sociali din Dâmbovița
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale