Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro13.11.2023 00:16

La Târgoviște, în domeniul cercetării,


A A

UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră

UVT, între cele 8 centre regionale de orientare în carieră

*Universitatea „Valahia” din Târgoviște, alături de alte 7 universități din România va deveni astfel un punct unic de intrare pentru cariera de cercetător

 

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, implementează prin PNRR „Centru de Networking și Dezvoltare a Carierei de Cercetare în Regiunea Sud-Muntenia (CNDCSM)”. Proiectul vizează înființarea și operaționalizarea unui centru a cărui activitate principală urmărește să promoveze cariera de cercetător, pentru minim 5.248 de studenți, masteranzi, doctoranzi și postdoctoranzi din țară și străinătate provenind din minim 44 domenii de studii.

Este vizată dezvoltarea economică și industrială prin Cercetare-Dezvoltare-Inovare a regiunii, adrearea la platforma ERA TALENT, creșterea vizibilității EURAXESS și obținerea certificării HR Excelence în Research Award. Durata proiectului este de 3 ani iar finanțarea este de 2.824.188,85 RON.

Printre activitățile proiectului regăsim: asigurarea de servicii de consiliere în cariera de cercetător; susținerea formării profesionale continue pentru cercetătorii români și străini; realizarea de studii și anchete privind nevoile personalizate de orientare în cariera de cercetător; organizarea de grupuri de lucru pentru identificarea și adresarea nevoilor de orientare în cariera de cercetător în regiunea Sud-Muntenia; susținerea de cursuri de limbă română pentru cercetătorii străini ce vor să deruleze activități de cercetare în cadrul CNDCSM; organizarea de evenimente de networking pentru integrarea în comunitatea științifică a cercetătorilor români și străini; organizarea de acțiuni de promovare a științei în școli și licee; organizarea de evenimente de dezbatere cu implicarea actorilor regionali; organizarea de expoziții itinerante și interactive axate pe rezultate și dovezi științifice din domenii de vârf ale științei și tehnologiei; integrarea CNDCSM în rețeaua națională de centre regionale de orientare în cariera de cercetător (evenimente comune, schimburi de bune practici, platformă comună pentru conectarea cercetătorilor cu angajatorii și comunitatea regională de CDI). 

Universitatea „Valahia” din Târgoviște, alături de alte 7 universități din România va deveni astfel un punct unic de intrare pentru cariera de cercetător.

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Metodologia de înscriere în clasa a IX-a pentru elevii premianți
Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol
Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa
Calea Luminii va fi aprinsă și în acest an înainte de Paște
Muzeele dâmbovițene, deschise în minivacanța de Paște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale