Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.09.2020 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț


A A

Un meci cu Învățăminte

Un meci cu Învățăminte

COSTIN MIHAI

 


 

Am urmărit meciul de cupă dintre FC Pucioasa și Flacăra Moreni, câștigat de gazde cu 2-1, și mi-a plăcut rigurozitatea tactică impusă de Nicu Croitoru echipei locale, cu jucători disciplinați, dispuși la efort și cu un impuls de suplinire studiat. Chiar dacă mulți foarte tineri, puștii de la Pucioasa au respectat fotbalul, competiția și indicațiile primite. Bine antrenați fizic și psihic, băieții ăștia nu s-au lăsat copleșiți de problemele uriașe de la echipă. Au salarii de primit, iar viitorul e nesigur pe Patrana, unde activitatea se poate opri oricând. După meci, unii au plecat la joburi, iar alții au montat aspersoarele pe gazon, alături de antrenorul secund Sică Bârdeș, un fost mare atacant, căruia nu îi este rușine să muncească. Prin muncă, seriozitate și disciplină s-a construit victoria de astăzi. De partea cealaltă, Gabi Paraschiv a menajat mai mulți jucători importanți, ținând să le dea o șansă și celor care au evoluat mai puțin în campionat, iar la pauză Flacăra s-a văzut condusă cu 2-0, un scor totuși prea dur. Pe măsură ce au intrat piesele grele, s-au reaprins și speranțele, însă nu suficient pentru a împinge meciul în prelungiri. Impresia este că Flacăra suferă serios la nivelul Underilor, aspect care poate cântări în lupta pentru promovarea în Liga a 2-a. Apoi, diferența dintre jucătorii de bază și ceilalți pare destul de mare. Chiar dacă numeros, lotul nu arată și echilibrat. Competiția este însă la început, e timp pentru reglaje.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cezar Papoe, aproape de ultimul act
Bizarerii de Liga a 2-a
Trei medalii de aur la Campionatul Național de Karate Interstiluri
GȘA Nucet e campioană județeană la Juniori U15
Cianocobalamina întârziată
Recolta Gura Șuții va juca finala Cupei României
Podium format din nou promovate
Succes important pentru Flacăra
Ce urmează la Chindia?
Pucioasa s-a impus lejer


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Comisar european pentru apărare

Invazia rusă din Ucraina are un impact asupra evoluției Uniunii Europene. S-au mișcat multe din punct de vedere al politicii de apărare comună și al producției de armament la nivelul statelor membre.

Alegerile pentru Parlamentul European mobilizează partidele politice în a propune soluții de viitor pentru guvernarea societății europene. Printr-un document strategic, intitulat Manifesto,... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale