Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.06.2024 00:13

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Uluitoarea poveste a unui cotidian, pentru dezvoltarea sportul dâmbovițean

Uluitoarea poveste a unui cotidian, pentru dezvoltarea sportul dâmbovițean

Singurul ziar tipărit din județul Dâmbovița, Cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”, se apropie de numărul 7900 în cel de-al XXX-lea an de existență. Povestea acestui ziar, membru fondator al Patronatului Presei din România, este o enciclopedie, o ISTORIE fără precedent, nu doar în Triunghiul dintre Vârful OMU și Câmpia România, ci și mult peste hotarele patriei.

Acest BUCHET zilnic de informare, rodul unor oameni profesioniști, a fost un PILON de bază în dezvoltarea Târgoviștei și județului Dâmbovița, și continuă să rămână numărul 1, la mare distanță de ceea ce ne oferă presa... netipărită, necontrolată și fără subiect și predicat! Această minune, care încă mai trăiește datorită CALITĂȚII pe care o are – a fost și este – cea mai corectă OGLINDĂ și pentru prezentarea tuturor evenimentelor sportive din județul nostru.

Acest cotidian dedică zilnic două pagini mișcării sportive, de la munte și până la câmpie, sub titlul „Jurnal Sportiv”, pagini care au fost transformate în tomuri ale sportului dâmbovițean, mai ales ale fotbalului. Directorul fondator Teodor Vasiliu se poate mândri cu... inegalabila sa concepție jurnalistică, o uluitoare poveste ADEVĂRATĂ care calcă în picioare toate celelalte mijloace de informare.

Când strângi în mână un ziar, și-i simți mirosul tușului proaspăt, nicio altă sursă de informare nu poate fi mai aproape de suflet. Unul dintre cele mai mari merite ale cotidianului „Jurnal de Dâmbovița” a fost cunoașterea și dezvoltarea mișcării sportive din „TRIUNGHI”. Acum, când acest cotidian se apropie de numărul 7900, ca un modest colaborator sportiv îi urez, din tot sufletul, să... RĂMÂNĂ AȘA, adică tipărit! Te iubesc, „Jurnal de Dâmbovița”!

Mulțumesc celor care au grijă de TINE! Zilnic te caut la chioșc eu... nu beau cafea, tu ești feblețea mea!... De-o viață, și o poveste adevărată pe care o savurez în fiecare zi. Faptul că semnez și eu în paginile tale este o onoare, care îmi face bătrânețea fericită! Povestea TA... este ULUITOARE, reziști într-un timp atipic, un timp al altora... „adevăruri”!

NOTĂ: În jurul unui chioșc de ziare, un pensionar mi-a mărturisit! „Vă cunosc, să nu lăsați acest ziar să dispară! Noi nu avem treabă cu Net-ul, el (ziarul) este fericirea dimineților noastre”... Un argument COPLEȘITOR.  

 

 

Vasile NeaguComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Mihai Bălașa revine la Farul
România speră din nou
Florin Rudaru, bronz la Naționalele de Lupte pe Plajă
Marian Vătavu, aproape de promovarea cu Titu
Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică
Costel Pîrșă are planuri mari
Sonia Mare, locul 3 la Balcaniada U15
Bravo, România!
Patru campioni naționali la lupte pe plajă
S-au jucat 5 meciuri de baraj menținere/promovare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale