Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.09.2022 00:11

Pamflet: Lovitura de la colț!


A A

Totul e minunat... la Chindia

Totul e minunat... la Chindia

Am urmărit discursul președintelui Chindiei, Marcel Ghergu, transmis în cadrul unei conferințe de presă, prilej cu care a fost prezentat noul staff tehnic: Anton Petrea și Cristinel Țermure. Omul chiar are dreptate. Realizările personale, în vârful piramidei executive, sunt multe și evidente. E normal să nu-și reproșeze nimic. Dacă ar ceda acum, ar lăsa echipa fără un lider de forță, respectat și regretat. Probabil că prăbușirea ar fi apocaliptică, existând riscul evident al desființării.

În acest moment, nu există soluții mai bune pe plan local și chiar național. Îmi place și optimismul incurabil al lui Toni Petrea, care nu prea ia în calcul pericolul retrogradării, chit  că echipa târgovișteană este ultima în Liga 1, are cea mai slabă apărare din campionat și este singura care nu a bătut pe nimeni în 11 etape. Nu ar mai trebui să ne facem probleme, de vreme ce noul antrenor susține că obiectivul este ca și rezolvat, iar șansele de a evita retrogradarea sunt foarte mari.

Și pe bune dreptate! Avem lot foarte bun, chiar dacă jucăm numai prin străini, avem conducere executivă de top și vom defila pe viitor în Liga 1. De ce nu, poate vom ajunge chiar în play-off sau în cupele europene, ba chiar să oferim jucători echipei naționale. În noile condiții, nu ofer nicio șansă Rapidului etapa viitoare, contra Chindiei, și nici Universității Craiova, în restanța din această toamnă. Am toate speranțele că formația târgovișteană nu va pierde nici măcar un meci până la Crăciun! Totul e minunat la Chindia!

 

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Chindia joacă restanța cu Universitatea Craiova
O restanță cât Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri în Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare în Seria Nord
Pucioasa, remiză cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioană de toamnă
Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale