26.09.2022 00:11

Totul e minunat... la Chindia

Totul e minunat... la Chindia
Galerie foto

Am urmărit discursul președintelui Chindiei, Marcel Ghergu, transmis în cadrul unei conferințe de presă, prilej cu care a fost prezentat noul staff tehnic: Anton Petrea și Cristinel Țermure. Omul chiar are dreptate. Realizările personale, în vârful piramidei executive, sunt multe și evidente. E normal să nu-și reproșeze nimic. Dacă ar ceda acum, ar lăsa echipa fără un lider de forță, respectat și regretat. Probabil că prăbușirea ar fi apocaliptică, existând riscul evident al desființării.

În acest moment, nu există soluții mai bune pe plan local și chiar național. Îmi place și optimismul incurabil al lui Toni Petrea, care nu prea ia în calcul pericolul retrogradării, chit  că echipa târgovișteană este ultima în Liga 1, are cea mai slabă apărare din campionat și este singura care nu a bătut pe nimeni în 11 etape. Nu ar mai trebui să ne facem probleme, de vreme ce noul antrenor susține că obiectivul este ca și rezolvat, iar șansele de a evita retrogradarea sunt foarte mari.

Și pe bune dreptate! Avem lot foarte bun, chiar dacă jucăm numai prin străini, avem conducere executivă de top și vom defila pe viitor în Liga 1. De ce nu, poate vom ajunge chiar în play-off sau în cupele europene, ba chiar să oferim jucători echipei naționale. În noile condiții, nu ofer nicio șansă Rapidului etapa viitoare, contra Chindiei, și nici Universității Craiova, în restanța din această toamnă. Am toate speranțele că formația târgovișteană nu va pierde nici măcar un meci până la Crăciun! Totul e minunat la Chindia!

 

 

 

Costin Mihai