Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.11.2023 00:19

În seara de duminică, 3 decembrie a.c.,


A A

Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă

Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă

*Momentul culminant va fi pe 15 decembrie, când Moș Crăciun va sosi în oraș la ora 17:30, însoțit de alaiul  de spiriduși și o fanfară festivă

 

Executivul Primăriei Târgoviște a susținut o conferință de presă în Piața Tricolorului, anunțând startul oficial al celei mai frumoase perioade din an. Primarul Daniel Cristian Stan a făcut precizări despre evenimentele planificate pentru cei mai mici dintre târgovișteni, și nu numai.

„Intrăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada sărbătorilor de iarnă. În data de 3 decembrie, duminică, la ora 18.00, va fi aprins iluminatul festiv. Vă așteptăm cu mic, cu mare, aici, în Piața Tricolorului. Va avea loc un spectacol foarte frumos, un spectacol de lasere. De asemenea, vor fi artificii stradale. Cu siguranță va fi un eveniment pe care toată lumea îl va aprecia, mai ales copiii. Totodată, în Piața Tricolorului vor avea loc concerte de colinde, iar Moș Crăciun va veni la Târgoviște pe data de 15 decembrie, parcurgând traseul obișnuit, dinspre Teatrul Tony Bulandra și ajungând aici în Piața Tricolorului. Traseul va include bulevardul Mircea cel Bătrân și Calea Domnească, așa cum ne-a obișnuit an de an. Nu în ultimul rând, în zilele de 15, 16 și 17 decembrie, Moș Crăciun va împărți cadouri aici, pe Platoul Prefecturii. Înscrierile pentru cadouri destinate copiilor se vor face tot aici, urmând ca apoi Primăria Târgoviște să continue distribuția de cadouri. Așadar, invităm pe toți, indiferent de vârstă, să se alăture evenimentului de pe 3 decembrie pentru aprinderea iluminatului festiv, jocul de artificii și spectacolul de lasere, într-un eveniment cu totul deosebit pregătit de Primăria Târgoviște, prin intermediul Teatrului Tony Bulandra”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Momentul culminant va fi pe 15 decembrie, când Moș Crăciun va sosi în oraș la ora 17.30, însoțit de alaiul  de spiriduși și o fanfară festivă. Traseul său va cuprinde Teatrul Tony Bulandra - Bulevardul Regele Carol I - Bulevardul Micea cel Bătrân - Calea Domnească - Bulevardul Libertății - Piața Tricolorului. Aici, timp de 3 zile, Moș Crăciun va împărți mii de daruri copiilor cuminți.

Înscrierile pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se vor desfășura în zilele de 15, 16 sau 17 decembrie, la scena din Piața Tricolorului, începând cu orele 16.00. Concertele de colinde, distribuirea generoasă de daruri pentru cei mici și spectacolele dedicate copiilor sunt doar câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă!

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Importanța identificării candidatului ideal
Unanimitate... de vară la ședința CJ Dâmbovița
Sprijin pentru centrul pentru vârstnici din Ghergani
Peste 1038 de persoane, implicate în acțiuni anti-drog
Creșterea infracționalității în școlile din Dâmbovița
Crin Antonescu de ce nu?
Inspectoratul Școlar, în colimatorul Prefecturii din cauza examenelor naționale
Primăria Găești, amendată pentru lipsa unui adăpost pentru maidanezi
„Recesiune în piața de metalurgie”
Recalcularea pensiilor, subiect „spinos” pentru vârstnici


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Importanța identificării candidatului ideal

Resursa umană este capitală în succesul unei afaceri, iar descoperirea talentelor de pe piață este un mecanism cu multe variabile. Desigur, fiecare companie își identifică o metodologie de recrutare, în care sectorul de activitate și poziționarea celui angajat în organigrama operațională dictează regulile jocului.

Scopul acestui material nu este însă de a discuta cele mai... [citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale