Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.11.2023 00:19

În seara de duminică, 3 decembrie a.c.,


A A

Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă

Târgoviștea va aprinde luminile sărbătorilor de iarnă

*Momentul culminant va fi pe 15 decembrie, când Moș Crăciun va sosi în oraș la ora 17:30, însoțit de alaiul  de spiriduși și o fanfară festivă

 

Executivul Primăriei Târgoviște a susținut o conferință de presă în Piața Tricolorului, anunțând startul oficial al celei mai frumoase perioade din an. Primarul Daniel Cristian Stan a făcut precizări despre evenimentele planificate pentru cei mai mici dintre târgovișteni, și nu numai.

„Intrăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, perioada sărbătorilor de iarnă. În data de 3 decembrie, duminică, la ora 18.00, va fi aprins iluminatul festiv. Vă așteptăm cu mic, cu mare, aici, în Piața Tricolorului. Va avea loc un spectacol foarte frumos, un spectacol de lasere. De asemenea, vor fi artificii stradale. Cu siguranță va fi un eveniment pe care toată lumea îl va aprecia, mai ales copiii. Totodată, în Piața Tricolorului vor avea loc concerte de colinde, iar Moș Crăciun va veni la Târgoviște pe data de 15 decembrie, parcurgând traseul obișnuit, dinspre Teatrul Tony Bulandra și ajungând aici în Piața Tricolorului. Traseul va include bulevardul Mircea cel Bătrân și Calea Domnească, așa cum ne-a obișnuit an de an. Nu în ultimul rând, în zilele de 15, 16 și 17 decembrie, Moș Crăciun va împărți cadouri aici, pe Platoul Prefecturii. Înscrierile pentru cadouri destinate copiilor se vor face tot aici, urmând ca apoi Primăria Târgoviște să continue distribuția de cadouri. Așadar, invităm pe toți, indiferent de vârstă, să se alăture evenimentului de pe 3 decembrie pentru aprinderea iluminatului festiv, jocul de artificii și spectacolul de lasere, într-un eveniment cu totul deosebit pregătit de Primăria Târgoviște, prin intermediul Teatrului Tony Bulandra”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Momentul culminant va fi pe 15 decembrie, când Moș Crăciun va sosi în oraș la ora 17.30, însoțit de alaiul  de spiriduși și o fanfară festivă. Traseul său va cuprinde Teatrul Tony Bulandra - Bulevardul Regele Carol I - Bulevardul Micea cel Bătrân - Calea Domnească - Bulevardul Libertății - Piața Tricolorului. Aici, timp de 3 zile, Moș Crăciun va împărți mii de daruri copiilor cuminți.

Înscrierile pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se vor desfășura în zilele de 15, 16 sau 17 decembrie, la scena din Piața Tricolorului, începând cu orele 16.00. Concertele de colinde, distribuirea generoasă de daruri pentru cei mici și spectacolele dedicate copiilor sunt doar câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă!

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Tezaurul românilor, nikogda!? (II)
Proteste la orizont, la ușa ROMARM
Undă verde pentru reabilitarea Liceului Voievodul Mircea
Protecția Consumatorilor și Siguranța Alimentară, în vizorul Prefecturii
Analiză detaliată a indicatorilor economico-sociali din Dâmbovița
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!? (II)

Documentarul „Zvezda”, în replică la ideea guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, de a lansa un lobby internațional privitor la faptele că „România are un drept de creanță deplin valabil asupra depozitului său de aur evacuat la Moscova în 1916-1917”, isterizați, și comentatorii, și istoricii, chemați „la bară”, s-au dat de ceasul morții să argumenteze (falsuri care ar face-o să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale