Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.12.2023 00:19

90 de utilaje și peste 250 de oameni vor acționa pentru deszăpezire în această iarnă


A A

Târgoviștea, pregătită de iarnă

Târgoviștea, pregătită de iarnă

*Conducerea Primăriei Târgoviște a precizat că nu doar personalul angajat din cadrul Direcției de Salubritate vor lua parte la acțiunile de deszăpezire, ci și voluntari

 

Ieri, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la Comandamentul de iarnă al municipiului Târgoviște, primarul Daniel Cristian Stan a asigurat comunitatea locală că municipiul este pregătit să facă față provocărilor sezonului de iarnă ce se anunță a fi mai capricios decât în anii precedenți. Conducerea Primăriei Târgoviște a precizat că nu doar personalul angajat din cadrul Direcției de Salubritate vor lua parte la acțiunile de deszăpezire, ci și voluntari.

„Suntem pregătiți pentru sezonul de iarnă, avem stocurile de combustibil, de sare, avem aproximativ 90 de utilaje, de asemenea, 250 de oameni de la toate structurile administrației publice locale târgoviștene la care mai adăugăm, la nevoie, încă 50 de voluntari pentru a putea interveni dacă situația o va impune” , a declarat primarul Stan.

La conferința de presă au participat și viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, precum și city managerul orașului, Gabriel Boriga. De asemenea, a fost prezent și Ionuț Beju, noul director al Direcției de Salubritate Târgoviște, înlocuindu-l pe Dan Badea, care a decedat în luna februarie a acestui an.

În contextul incertitudinii privind condițiile meteorologice, primarul Stan a transmis că intervențiile  vor fi imediate atunci când situația o va impune, iar în acest fel va fi asigurată siguranța și mobilitatea cetățenilor municipiului Târgoviște, și nu numai, în perioada iernii.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Mai contează, la vot, poporul român?
DN 71 Bâldana - Târgoviște pe 4 benzi, gata în 2026
Razie rutieră cu peste 100 de amenzi
Amenzi „cu carul” pentru tăieri ilegale de lemne
Acțiune amplă Truck & Bus a poliției
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa
Mai mult de 1000 de arbori, gata de plantare în Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale