Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.11.2023 00:18

Cu decorațiuni, căsuțe de Crăciun și un brad impresionant în Piața Tricolorului,


A A

Târgoviște se pregătește de magia sărbătorilor de iarnă

Târgoviște se pregătește de magia sărbătorilor de iarnă

Târgoviște se pregătește să intre în spiritul sărbătorilor, odată cu montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun. Conducerea Primăriei Târgoviște a anunțat oficial că pe 3 decembrie va avea loc aprinderea iluminatului festiv în cadrul unui spectacol-surpriză ce va avea loc în Piața Tricolorului.

Odată cu începerea montării bradului, Târgoviște se pregătește să ofere locuitorilor și vizitatorilor săi o atmosferă de poveste în această perioadă festivă. Bradul, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți, va avea un cadru metalic, pe care vor fi prinse numeroase crenguțe de brad, reprezentând una dintre atracțiile principale ale târgului din centrul municipiului.

Au fost finalizate lucrările pentru amenajarea căsuțelor care vor găzdui comercianți ce vor oferi suveniruri, dulciuri tradiționale, kurtoș, vin fiert și multe alte delicii specifice sezonului festiv. Târgoviștenii și dâmbovițenii vor avea astfel ocazia să se bucure de farmecul tradițiilor de Crăciun și să facă achiziții pentru a completa atmosfera călduroasă a sărbătorilor.

„Pe 3 decembrie, cu mic cu mare, aprindem iluminatul festiv în cadrul unui spectacol-surpriză! Evenimentul va avea loc în Piața Tricolorului din Târgoviște. Tot aici a început și montarea bradului”, a declarat conducerea Primăriei Târgoviște, subliniind astfel importanța acestui moment pentru comunitate.

Cu promisiunea unui spectacol surpriză, Târgoviște se anunță a fi destinația ideală pentru iubitorii de tradiții și atmosfera festivă, pregătindu-se să ofere momente memorabile în perioada sărbătorilor de iarnă.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
"Comasarea alegerilor provoacă frisoane doar celor care nu au făcut nimic"
"Se stopează un pic accesul unor partide care duc către extremă la Uniunea Europeană"
IPS Nifon: Biserica noastră promovează bunele relații în dialogul intercreștin
Blestemul aurului românilor (II)
Șofer-pericol, băut la volan cu peste 100 de km/h
Proiect pentru construirea unui parc fotovoltaic la Pucioasa
Modernizarea unităților de învățământ cu peste 35 de milioane de lei
Incendiile la locuințe, în vizorul autorităților la Fieni
Blestemul aurului românilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale