Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.08.2022 00:20

Primarul Daniel Cristian Stan anunță…


A A

"Târgoviște, cel mai bun transport în comun din țară"


Ștefan Khalil


 

Municipiul Târgoviște continuă să se modernizeze pe zona de transport public local! Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat recent că urmează să sosească alte 21 de autobuze electrice Mercedes-Benz Citaro Hybrid, prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și vor completa flota de cele 40 de autobuze de aceeași marcă aduse în anii anteriori. De asemenea, tot în perioada următoare, vor fi amenajate și stațiile noi de îmbarcare și debarcare al călătorilor.  Totodată, edilul șef a anunțat că administrația publică târgovișteană are două obiective de atins odată cu implementarea proiectului de transport public local: scăderea cotelor de trafic și diminuarea poluării acestuia. Conducerea Primăriei a mai transmis că după finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea cel mai modern sistem transport public local din țară.

 „În scurt timp municipiul Târgoviște va beneficia de o infrastructură de transport în comun cum cred că nu există în România în acest moment. Eu spun că nu este niciun fel de exagerare și veți vedea în perioada următoare, sper ca până la finalul anului să reușim să închidem investiția de pe Calea Ialomiței (unde se construiește un nou depou de autobuze), avem cele 40 de autobuze, Mercedes-Benz Citaro Hybrid, închidem și investiția de pe Mircea cel Bătrân, și mai avem de intervenit pe strada Locotenent Stancu Ion. Vor veni în perioada următoare și stațiile noi de îmbarcare și debarcare a călătorilor. Veți vedea un sistem de transport public în comun de invidiat, completate toate aceste investiții de proiectul pe PNRR privind achiziționarea a 21 de autobuze electrice. De asemenea, vor fi 21 de stații de încărcare lentă și câteva stații de încărcare pe traseu, plus proiectul pe POR pe care îl avem pentru crearea unor facilități asemănătoare celor pe care le vom avea pentru transportul public strict intern al municipiului Târgoviște și pentru transportul din zona peri-urbană și sper ca atunci să reușim să închidem acest capitol, în contextul în care,  în toate orașele dezvoltate din Europa, transportul public în comun reprezintă o modalitate foarte intens utilizată pentru deplasare și vrem să facem și noi acest lucru. Trebuie să atingem două obiective. Primul este scăderea cotelor de trafic și am avut un studiu de trafic în momentul în care am început implementarea proiectelor. Al doilea, diminuarea poluării, astfel încât să putem să întrunim indicatorii stabiliți de Comisia Europeană.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
Complexul de Natație se pregătește de noul sezon estival
Pensionarii semnalează că serviciile medicale la domiciliu sunt în scădere
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’
Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale