Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2014 00:07

Meci amical. Flacăra Moreni – Chindia Târgoviște 1–3 (0-1)


A A

Succes în "noua eră"

Succes în
Chindia a arătat bine la primul amical al verii, cu Flacăra Moreni

MĂDĂLIN RĂDUCU


 

Stadion „Flacăra”. Spectatori 200. Au marcat: Tâlmaciu (64) / Cherchez (18), Popa (66, 84). Șuturi spre poartă: 3-12. Șuturi pe poartă: 2-6. Cornere: 2-9. Au arbitrat: Marius Chițu – Petruța Iugulescu, Adrian Ionescu. Cartonașe galbene: Durlea (8), M. Plăcintă (81) / Pătru (34), Daia (63), Popa (63). Cartonașe roșii: L. Plăcintă (35) / B. Dinu (35). Flacăra: Păsărică – Mocanu, Bucuroiu, Ad. Pârvu, Dăuș – L. Plăcintă, R. Vișan, Bergheaua, V. Preda, Durlea, Huțușoru. Au mai jucat: Cioroba, Acasandrei, Banu, Palamariu, M. Plăcintă, Moisoiu, A. Negrea, Tronaru, Tâlmaciu. Antrenor: Gabriel Paraschiv. Chindia: Omuț – Pătru, C. Dinu, Ispas, B. Dinu – R. Dobre, Anton, Voinea, Grigore – Cherchez, Roman. Au mai jucat: Cristică – Daia, Popescu, Stoica, Cernea, Ghinea, Blas, Lungu, Parghel, Săndulescu, Popa, Nisipeanu. Antrenor: Nicu Croitoru.

Chindia respiră, Chindia trăiește, Chindia câștigă. Strategia pentru noul sezon a inclus primul amical al lui Nicu Croitoru din postura de „principal” la Moreni, acolo unde Flacăra se hrănește din plin cu aspirații, speranțe și dorința fantastică de muncă presărată de flerul lui Gabi Paraschiv. Într-o sâmbătă caniculară, echipa târgovișteană a plecat la drum cu un prim „11” extrem de interesant, completat și format în preponderență din jucători localnici. Așa se face că banderola i-a revenit decanului de vârstă Dragoș Pătru. La ora startului erau prezenți peste 150 de spectatori, însă tribunele încă se umpleau chiar și după fluierul lui Chițu, care a făcut parte dintr-o brigadă ce a inclus-o și pe șefa sa, Petruța Iugulescu, semn că președintele arbitrilor nu vrea să rateze nici măcar amicalele.

 

Joc direct pe poartă

Cherchez (4) a dat tonul cu prima ocazie irosită: reluare puțin pe lângă dintr-un unghi închis, angajat de Dobre. Totuși, Flacăra a ieșit la joc, nu s-a speriat de numele Chindia, iar Huțușoru (13) a profitat de poziționarea mai slabă a lui C. Dinu, a pătruns bine, însă șutului pe jos, la colțul lung, i s-a opus excelent Omuț. Același Cherchez (18) a rămas destinatarul principalelor pase filtrante, iar de această dată n-a mai ratat ținta. Trebuie făcută mențiunea de rigoare că același Dobre l-a angajat. Voinea (29) nu s-a sfiit să tragă de la marginea careului mare, însă Păsărică a pus pieptul la bătaie, pentru ca un minut mai târziu Ispas să reia cu capul în bara laterală centrarea lui Pătru. Au fost și momente ceva mai tensionate, în urma cărora L. Plăcintă și B. Dinu au fost eliminați. Deși mai erau zece minute până la pauză, cei doi antrenori au preferat să joace în inferioritate numerică, deși protocolul le-ar fi permis substituirea. Roman (45) s-a făcut remarcat și el, când a șutat puțin pe lângă vinclu, în urma unei pase inteligente oferite de Cherchez.

 

I-a rezolvat Popa

În partea a doua, Gabi Paraschiv a introdus rezervele, adică mulți titulari. De partea cealaltă, Nicu Croitoru a mizat pe rezervele adevărate. Și acestea nu s-au mișcat deloc rău. Tâlmaciu (64) a oferit un dram de speranță, când a profitat de lipsa de marcaj pe o respingere la o fază fixă și l-a învins simplu pe Cristică.Totuși, față de sezonul trecut, Chindia a părut mai eficientă în fața porții, dar și capabilă să răspundă bine psihologic. Cea mai concludentă dovadă a oferit-o Popa (66), care a marcat cu capul, după o centrare din corner oferită de Ghinea. Același mijlocaș dreapta a stat la baza unei alte ratări (72), când lobul său nu și-a atins ținta. Ceva mai precis a fost același Popa (84). Atacantul venit de la FCM a săltat mingea peste Păsărică de la 25 de metri lateral dreapta și a închis tabela, dar a deschis noi perspective.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Cristi Bălașa vrea să revină la Chindia
Poker pe emblema Chindiei Târgoviște
Chindia rămâne pe un jilț amărât din play-out
CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale