Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.02.2024 00:13

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița a salutat...


A A

Sprijinul de la Guvern pentru fermieri

Sprijinul de la Guvern pentru fermieri

*Fermierii dâmbovițeni din Băleni, Lungulețu și Voinești sunt printre cei mai harnici și recunoscuți legumicultori și pomicultori din România

 

Președintele CJD, Corneliu Ștefan salută măsurile luate de Guvernul condus de Marcel Ciolacu, referitoare la susținerea agricultorilor români! Totodată, acesta recunoaște că fermierii dâmbovițeni din Băleni, Lungulețu și Voinești sunt printre cei mai harnici și recunoscuți legumicultori și pomicultori din România.

,,Cu multă muncă și pricepere, acești oameni au devenit unii dintre cei mai respectați din țară, legumele și fructele lor fiind renumite pentru gustul inconfundabil. Au demonstrat că agricultura românească poate oferi produse de calitate, însă, pentru acest lucru, au nevoie de sprijin din partea statului. Salut pe această cale măsurile luate de Guvernul condus de Marcel Ciolacu, amintind doar o parte a acestora: -Programul "Creditul fermierului”, care oferă credite avantajoase, dobândă fixă de doar 1,95%, facilitându-le accesul la resurse financiare necesare pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor lor; -Guvernul plătește 50% din facturile pentru energia electrică utilizată la pompele pentru irigațiile agricole; -Anul acesta, subvenția la motorină se va acorda la valoarea maxim posibilă, respectiv 2 lei/litru! Asta înseamnă carburant pentru agricultură mai ieftin cu 25%;  -Totodată, s-a mai hotărât și amânarea ratelor fermierilor aflați în dificultate din cauza secetei. Prin toate aceste măsuri, PSD recunoaște și susține munca agricultorilor români, ajutându-i să treacă peste multe probleme și să-și continue activitatea care, pentru foarte mulți dintre ei, este un mod de viață și principala sursă de venit”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

UPET SA Târgoviște face angajări!
Proiecte de peste 216 milioane lei pentru dezvoltare și modernizare
Investițiile în infrastructura rutieră din comuna Raciu se reiau
Două investiții de amploare la Runcu
Scădere alarmantă a efectivelor de porci în județul Dâmbovița
Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu
"Investițiile private, esențiale pentru dezvoltarea durabilă a localității!"
ITM Dâmbovița vine în sprijinul studenților străini aflați în căutarea unui loc de muncă
Exporturile și importurile, în picaj în 2023, față de 2022
Ambasadorul Turciei, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Mai contează, la vot, poporul român?

Răspunsul la întrebarea din titlu este NU. Și, atunci, pentru ce s-au răzvrătit românii în decembrie 1989 dacă nu pentru, printre altele, dar fundamental, dreptul democratic de a fi ales și de a alege pe cei care pot fi garanții demnității și progresului națiunii? Fără a fi impuși pentru a servi fără crâcnire intereselor oneroase ale străinătății, manipularea, și fățișă, și subliminală, determinând votul.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale