Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



23.06.2017 00:21

Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Târgoviște reacționează ferm:


A A

Spot video scandalos la Turnul Chindiei

Spot video scandalos la Turnul Chindiei
Spotul video al KFC făcut pe turnul Chidiei a stârnit revoltă în Târgoviște

comunicat de presă

În vederea unei informări corecte a opiniei publice cu privire la anumite informații apărute în spațiul virtual, referitoare la un spot publicitar realizat de o firmă de producție publicitară la Curtea Domnească din Municipiul Târgovi ște, precizăm următoarele: 1. Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovi ște (CNMCD), instituție subordonată Consiliului Județean Dâmbovița se delimitează de orice acțiune menită să aducă prejudicii de imagine ansamblului monumental; 2. Spotul publicitar în cauză este un material realizat post – producție, cu precizarea că managerul CNMCD nu a fost în niciun moment înștiințat cu privire la conținutul final al spotului, fiind astfel încălcate prevederile contractului de închiriere spații, în baza cărora echipa de filmarea prezentă la Târgoviște avea obligația să nu aducă prejudicii de imagine monumentului istoric; 3. Dintr-o analiză amănunțită a imaginilor apărute în spațiul public se poate observa cu ușurință că imaginile utilizate în spotul publicitar nu sunt cele autentice, cele pentru care echipa de filmare a solicitat acordul. Mai mult decât atât, filmarea denotă cu certitudine faptul că spotul a fost unul prefabricat, montat în studio, fapt ce a condus la periclitarea imaginii CNMCD; 4. Urmare a apariției acestor imagini, conducerea CNMCD a solicitat firmei de producție publicitară, responsabilă de conținutul materialului, clarificarea tuturor aspectelor care au provocat întreaga situație mai susmenționată. În baza răspunsului ce urmează a fi primit, CNMCD va acționa în consecință. Pe această cale, Consiliul Județean Dâmbovița se poziționează împotriva oricărei acțiuni menite să prejudicieze imaginea județului Dâmbovița și condamnă vehement orice tentativă folosită în acest scop.

Biroul Relații cu Publicul al CNMCD



 

Scrisoare deschisă adresată KFC (Kentucky Fried Chicken)

Vă adresez aceste cuvinte în calitate de primar al municipiului Târgoviște, născut și crescut în fosta Cetate de Scaun a Țării Românești. Am fost neplăcut surprins să urmăresc clipul publicitar pe care compania dumneavoastră l-a filmat în municipiul Târgovi ște, în cadrul Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească, langă Turnul Chindiei. Consider că filmarea și expunerea sunt de natură să maculeze una dintre emblemele de secole ale orașului, punct de referință pentru comunitate, iubit și respectat de târgovișteni, de români și nu numai. Ceea ce ați făcut dumneavoastră este, în egală măsură, ofensator și revoltător, iar comunitatea noastră a reacționat în consecință, dezaprobând masiv inițiativa. Nu știu cine vă sunt sfătuitorii, publicitarii, agenții din spatele acestei idei, dar ea este una total nefericită. Orașul nostru trăiește și respiră cultură și istorie prin toate așezămintele și monumentele sale. A fost Capitala Țării Românești pentru mai bine de trei secole. Ar fi trebuit să vă documentați înainte să produceți un clip atât de controversat. Acest mesaj este unul de indignare față de modul neprofesionist în care ați tratat municipiul Târgoviște. Consider că este imperios necesar să opriți difuzarea spotului care prejudiciază imaginea orașului nostru și să reconsiderați modul în care vă raportați la această comunitate și la valorile sale pe viitor. Ne rezervăm dreptul de solicita instanței competente repararea prejudiciului de imagine pe care compania dumneavoastră l-a produs comunitații noastre.

Daniel - Cristian Stan Primarul municipiului Târgoviște



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’
Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”
Gabriel Purcaru și-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Moreni
Lipsa de medici, „rană deschisă” la Ambulanță


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale