Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.07.2016 14:37

Advertorial


A A

Sisteme de incalzire mai ieftine decat gazul, fabricate in Danemarca

Sisteme de incalzire mai ieftine decat gazul, fabricate in Danemarca

Cresterea constanta a facturilor la incalzire poate parea arbitrara si inevitabila, dar exista motive intemeiate pentru acest fenomen. Situatia actuala, poate parea deprimanta si fara de scapare, din fericire insa nu este asa. AMASS, companie dedicata solutiilor de incalziremai ieftine decat gazul aduce de cativa ani, din Danemarca sistemele de incalzire electrica in pardoseala. Aceasta tehnologie are la baza necesitatea si dorinta danezilor de a avea un sistem termic eficient si elegant, care sa nu le afecteze negativ buzunarul si sanatatea dar si mult mai sanatos pentru corpul uman.

Motivele mentionate anterior sunt simple. Majoritatea sistemelor traditionale folosesc resurse precum gazele naturale, petrolul, carbunele sau lemnul, care sunt nesustenabile si epuizabile. Aceasta inseamna ca cu fiecare zi ele sunt mai putine, iar aceasta raritate se reflecta in pretul lor. O simpla analiza arata ca in Romania in perioada 1996-2006 pretul unitatii de gaz a crescut de 4 ori fata de pretul unitatii energiei electrice, desi si aceasta din urma a suferit si ea cresteri de pret conform politicii de piata.

Spre deosebire de aceste tipuri de resurse, electricitatea, folosita de sistemele AMASS, poate fi obtinuta din surse care nu se vor termina niciodata, precum radiatia solara, forta vantului si a apelor, sau din energia nucleara. Din acest motiv, pretul electricitatii va ramane relativ constant si nu va avea o crestere masiva cauzata de raritatea unei resurse.

Un alt motiv pentru care sistemele AMASS sunt mai ieftine si mai eficiente decat sistemele traditionale este automatizarea. Termostatele AMASS folosesc frecventa pulsatorie a curentului electric si nu cea continua, iar functiile inteligente cu care sunt dotate le permite sa „invete” mediul in care sa afla si sa detecteze anumite evenimente oprind alimentarea atunci cand nu este nevoie de ea si pornind-o doar atat cat este necesar pentru obtinerea gradului maxim de confort termic si a temperaturii alese de dumneavoastra.

In afara de cele 2 principii de mai sus mai exista 2 principii aplicate in sistemele AMASS:

  • eficienta energetica (ele folosesc cu 30% mai putina putere instalata decat sistemele pe radiatoare ). Astfel se diminueaza consumul dar si investitia in bransament sau sisteme de producere a energiei electrice (panouri fotovoltaice)
  • inertia termica (capacitatea unui corp de a acumula caldura si a o ceda treptat). Va aduceti aminte de radiatoarele de fonta mai economice decat cele de otel ? sau de sobele de la tara?

Clientii AMASS Confort Systems obtin, pe durata lunilor de iarna, pentru o casa izolata termic de 150 mp, un consum mediu lunar de doar 400-450 de lei!

De asemenea, sistemele AMASS beneficiaza si de:

  • durata de viata cea mai mare: 80 de ani,
  • cea mai mare garantie posibila pentru sistemele termice: 20 de ani
  • costuri minime de instalare si intretinere
  • confort termic perfect pentru corpul uman
  • eleganta si stil
  • pot fi comandate de la distanta pe telefon

Sistemele AMASS folosesc cabluri incalzitoare care pot fi montate direct in sapa sau daca aceasta a fost deja turnata si nu mai poate fi inaltata, se vor utiliza covorase incalzitoare ce se pot introduce in adezivul gresiei si al pardoselei sau sub parchet. Aceasta metoda confera un plus de eleganta locuintei dumneavoastra deoarece nu vor exista corpuri de incalzire care sa ocupe spatiu, iar curba termica descrisa de miscarea aerului cald pe verticala corespunde celei ideale corpului uman.

Daca doriti sa aflati mai multe despre sistemele termice de incalzire prin pardoseala, consultati specialistii AMASS prin intermediul site-ului www.amass.ro.

 

 



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Strãzile din satul Suduleni au fost modernizate
Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere
Schimbãri climatice afecteazã vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporalã
Amenzi usturãtoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncã disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cãtarea criminalã a Kremlinului (II)

Apropo de gãºtile mafiotge proruse. Duminicã, acestea, plus baºcana (guvernatoarea bolºevic-secesionistã de la Comrat), reunite în alianþa politicã prorusã „Pobeda” („victoria”) ºi-au anunþat – ameninþare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electoralã împotriva Maiei Sandu ºi a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavã lui Putin... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale