Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.12.2023 00:19

Târgoviște îmbrățișează viitorul: Operațional din ianuarie 2024,


A A

Sistem de e-ticketing pentru transportul public

Sistem de e-ticketing pentru transportul public

*Implementarea acestui sistem a atins faza finală, iar în doar câteva săptămâni, călătorii cu autobuzele Mercedes Benz Citaro Hybrid vor putea plăti biletele de călătorie nu doar cu bani cash, ci și cu cardul bancar sau prin intermediul telefonului mobil

 

Începând cu luna ianuarie 2024, târgoviștenii vor beneficia de avantajele sistemului de e-ticketing destinat transportului public de călători, potrivit anunțului făcut de primarul Daniel Cristian Stan. Implementarea acestui sistem a atins faza finală, iar în doar câteva săptămâni, călătorii cu autobuzele Mercedes Benz Citaro Hybrid vor putea plăti biletele de călătorie nu doar cu bani cash, ci și cu cardul bancar sau prin intermediul telefonului mobil.

Noul sistem de e-ticketing va aduce o serie de beneficii semnificative pentru locuitorii municipiului Târgoviște:

Simplificarea plăților: Utilizatorii vor putea achita călătoriile în mod contactless, folosind orice card bancar sau telefon mobil.

Variație în metodele de plată: Persoanele care preferă plata cu numerar vor putea achiziționa bilete direct de la conducătorii auto sau din automatele de vânzare bilete instalate în stațiile de îmbarcare/debarcare.

Siguranță sporită pentru călători: Se vor instala echipamente de asistență la condus în autobuze, pentru monitorizarea conduitei șoferilor, cu avertizare la coliziune, părăsirea benzii de circulație și depășirea limitei de viteză.

Confort îmbunătățit: Monitoare LCD vor fi integrate în interiorul autobuzelor, oferind călătorilor informații utile pe durata călătoriei.

Primarul Daniel Cristian Stan a subliniat că această etapă finală a procesului de modernizare a transportului public local reprezintă un pas important către un sistem de transport la standarde deosebite. Odată cu intrarea în funcțiune a sistemului de e-ticketing, municipiul Târgoviște se aliniază la standardele europene, facilitând călătoriile și asigurând o experiență sigură și modernă pentru toți utilizatorii serviciului de transport în comun.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Reabilitarea infrastructurii rutiere continuă să avanseze
Daruri pentru Căminul de bătrâni Fundația „Catedrala Eroilor”
Primar de la PSD în cel puțin 5 localități PNL
Tezaurul românilor, nikogda!?
Granturi pentru reducerea abandonului școlar
"CONSTRUIRE HOTEL DE 4 STELE ÎN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE"
Rata șomajului, în scădere: 2,73%
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Educație adaptată
Discuții tranșante cu primarii dâmbovițeni


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Tezaurul românilor, nikogda!?

George Coandă


Bineînțeles că fabulosul Tezaur al poporului român, depozitat în 1916-1917, deci, la vremea Primului Război Mondial, de teama de a nu cădea pradă în mâna celui de-al Doilea Reich german care ocupase vechea Românie de la Carpați Meridionali, la Dunăre, Marea Neagră și până la Siretul inferior, așadar depozitat în pântecele nesățios al Kremlinului moscovit pentru a fi protejat și,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale