Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.02.2024 00:15

Mobilizare pentru câștigarea alegerilor în județul Dâmbovița


A A

Senatorul Titus Corlățean, propunerea PSD Dâmbovița pentru europarlamentare

Senatorul Titus Corlățean, propunerea PSD Dâmbovița pentru europarlamentare

*„Este propunerea noastră și candidatul Regiunii Sud Muntenia”, a transmis președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Activitate intensă vineri, 23 februarie 2024, la Organizația PSD Dâmbovița! După un Birou Permanent Județean, a urmat un Comitet Executiv Județean la care au participat toți primarii și președinții de organizații din cele 89 de localități, iar la finalul zilei a avut loc conferința de presă susținută de echipa de conducerea a PSD Dâmbovița.

„Titus Corlățean este candidatul PSD Dâmbovița

și al Regiunii Sud Muntenia pentru lista de europarlamentare”

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a transmis că Partidul Social Democrat Dâmbovița este pregătit pentru anul electoral 2024, iar pe 9 iunie 2024 social democrații sunt hotărâți să câștige alegerile locale în județul Dâmbovița și alegerile europarlamentare. De asemenea, în cadrul conferinței de presă, Corneliu Ștefan a anunțat că senatorul PSD Dâmbovița, Titus Corlățean este propunerea PSD Dâmbovița, dar și a social democraților din Regiunea Sud Muntenia, pentru lista de europarlamentare.

„Am discutat cu toți colegi primari, în urmă cu 2 săptămâni în calitate de președinte al Organizației PSD Dâmbovița am avut o discuție cu toți președinți din Regiunea Sud Muntenia. D-ul senator Titus Corlățean este candidatul PSD Dâmbovița și al Regiunii Sud Muntenia pentru lista de europarlamentare. Este propunerea noastră și candidatul Regiunii Sud Muntenia”, a transmis Corneliu Ștefan.

Avem obligația de a asigura în continuare o stabilitate foarte puternică României” 

„Provocările sunt de diferite tipuri și știți că în general mai adaug în ceea ce spun și aici la Dâmbovița, la Târgoviște, și aspectele acestea legate de politică externă, ele sunt utile a fi menționate, evoluțiile legate de provocările astea teribile din apropierea frontierei României nu merg în direcția cea bună, din păcate. Avem obligația de a asigura în continuare o stabilitate foarte puternică României și, nu vă ascund acest lucru, o spun în deplină cunoștință de cauză, fără nici un fel de aroganță, din contactele externe pe care le am constant și în afara țării și în țară, în jurul unei axe care poartă numele de PSD. Nu există o alternativă la o coaliție așa cum o cunoaștem în clipa de față și asta este esența interesului statului român de a beneficia în continuare de stabilitate. Noi nu începem campania electorală astăzi, echipa PSD, prin cei care conduc județul, prin cei care conduc localitățile, cei care asigură reprezentarea în Parlamentul, a fost în permanent în mijlocul oamenilor, permanent în contact și prezenți, pentru promovarea acestor proiecte și credem noi că ne-am făcut datoria. Va fi de fapt o continuitate a unei munci de trei ani și jumătate și avem toate motivele să fim încrezători că la final, cânt vom trage linia, și la europarlamentare și alegerile locale, și la alegerile parlamentare și la alegerile prezidențiale, după aproape 20 de ani, vom avea un succes al Partidului Social Democrat”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Dâmbovița, senatorul Titus Corlățean.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Sprijin CJD pentru asociații non-profit
Sprijin pentru Fundația Catedrala Eroilor
Campanii publice lansate de muzeele dâmbovițene
Retro Parada Primăverii la Târgoviște
Victorie, pentru reconcilierea cu publicul
ANUNȚ DE VÂNZARE a acțiunilor emise de Complex Hotelier Dâmbovița S.A. deținute de Infinity Capital Investments S.A.
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale