Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.02.2024 00:17

Pentru elevii din Dâmbovița...


A A

Se apropie „Vacanța de schi”

Se apropie „Vacanța de schi”

*Vacanța de schi pentru elevii din Dâmbovița este programată în intervalul 19-25 februarie 2024. În această perioadă, și alte 25 de județe vor intra în vacanță

 

Cu toții așteaptă cu nerăbdare vacanțele școlare, iar pentru elevii din Dâmbovița, se apropie momentul mult așteptat al „Vacanței de schi”. În contextul organizării anului școlar pe module și a activităților extrașcolare distribuite în intervale diferite, vacanțele sunt programate în funcție de județ, iar februarie aduce o pauză, motiv de bucurie pentru tinerii pasionați de sporturile de iarnă.

Vacanța de schi pentru elevii din Dâmbovița este programată în intervalul 19-25 februarie 2024. În această perioadă, și alte 25 de județe vor intra în vacanță, oferind elevilor din această regiune oportunitatea de a se relaxa și de a se bucura de activitățile de iarnă.

Județele care vor începe vacanța în aceeași perioadă sunt: Bihor, Sălaj, Cluj, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj, Argeș, Olt, Teleorman, Ilfov, Municipiul București, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Prahova, Buzău, Brăila, Vrancea, Galați, Covasna, Harghita, Neamț, Vaslui, Iași și Botoșani.

Așadar, elevii din Dâmbovița se pregătesc să-și încarce bateriile în timpul vacanței, având ocazia să se bucure de timpul liber înainte să reînceapă orele și... evaluările!

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Peste 32.000 de elevi primesc burse școlare
Salonul Anual de Grafică „Marin Petre Constantin”
"Ecouri din Bucegi" o apariție surpriză în peisajul presei culturale dâmbovițene
Liceul „Ion Heliade Rădulescu” devine parte din elita națională a hub-urilor viitorului
Liceul de Arte "Bălașa Doamna", autorizație provizorie pentru clasă de coregrafie
Elevii se pregătesc de vacanță
Mitropolitul Nifon, pe șantierele bisericilor în reabilitare
Extraordinară achiziție de carte veche de către Arhiepiscopia Târgoviștei
Proiectul cultural „Cu și despre Caragiale”, ediția a VIII-a
Glasul creștinilor, în Europa diversității


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ursula von der Leyen - un proxy de la Angela Merkel pentru Europa

Mulți au făcut referiri recente la Jacques Delors, numindu-l vizionarul european. Și au mare dreptate. Dar ideile marelui politician francez rămâneau la stadiul de filosofie dacă el nu era și președintele executivului european vreme de 10 ani. Chiar dacă au mai fost și alți președinți ai Comisiei Europene care au coordonat sistemul timp de două mandate, doar de Delors dorim să amintim... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale