Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.08.2020 00:10

Eșec la Iași


A A

Săndoi acuză maniera de arbitraj

Săndoi acuză maniera de arbitraj

❚ Formația târgovișteană a arătat rău în acest play-out, a prestat cel mai slab joc din liga întâi, iar retrogradarea vine ca un deznodământ normal, pentru că roș-albaștrii nu au arătat valoare de primul eșalon” ❚ „Mă gândeam că, dacă nu s-ar face nicio greșeală împotriva noastră, poate am avea șanse. Dar, vedeți că au fost momente cheie care nouă ne-au tăiat aripile” ❚ „Mă simt frustrat. Toate deciziile la limită s-au luat împotriva noastră. Toată lumea zice, să nu mai facem acuzații, că se întorc împotriva noastră” ❚ „Până la urmă, am jucat și noi fotbal, am jucat ani buni la un nivel înalt, simțim și noi cum se gestionează unele faze. Și de asta mă doare”

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a pierdut meciul de la Iași, în urma unui penalty făcut de Yameogo, introdus în startul reprizei secunde de Emil Săndoi, iar formația târgovișteană este retrogradată matematic. Doar o decizie incredibilă a conducerii fotbalului românesc, care să schimbe modalitatea de retrogradare/promovare la finalul acestei stagiuni, ar putea păstra echipa dâmbovițeană în prima ligă. Formația târgovișteană a arătat rău în acest play-out, a prestat cel mai slab joc din liga întâi, iar retrogradarea vine ca un deznodământ normal, pentru că roș- albaștrii nu au arătat valoare de prima ligă.

„Trebuia să scoatem 100% de la fiecare jucător”

Săndoi a acuzat arbitrajul la finalul jocului de la Iași, transmițând că și acesta reprezintă una dintre cauzele pentru care Chindia este ca și retrogradată. „În momentul când am venit aici, știam că este o perioadă foarte scurtă la dispoziție. Trebuia să scoatem 100% de la fiecare jucător al echipei. Și să nu se facă greșeli împotriva noastră. Din acest punct de vedere, vă spun sincer, mă simt frustrat. Toate deciziile la limită s-au luat împotriva noastră. Toată lumea zice, să nu mai facem acuzații, că se întorc împotriva noastră. Dar, până la urmă, am jucat și noi fotbal, am jucat ani buni la un nivel înalt, simțim și noi cum se gestionează unele faze. Și de asta mă doare. Am venit, am avut un lot la dispoziție, pe care trebuie să îl folosesc, că vreau sau că nu vreau”.

„Ne-au tăiat aripile”

„Din punctul de vedere al dorinței de a câștiga, nu am ce să le reproșez. Că facem greșeli, asta e, o să încercăm să le remediem, știam că timpul este foarte scurt. Mă gândeam că, dacă nu s-ar face nicio greșeală împotriva noastră, poate am avea șanse. Dar, vedeți că au fost momente cheie, care nouă ne-au tăiat aripile. Și așa eram cu aripile retezate”, a mai spus antrenorul Chindiei, conform Telekom Sport.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 04.08.2020 10:56

Acest Burleanu, moldovean la origine, este un tip dubios. Moldovenii în general sunt dubioși. Eu am cunoscut mulți moldoveni si m-am convins. Chindia a fost sacrificata ca si Dinamo...De frica ca vor fi sancționați cei de la federație au impins lucrurile intr- un sens favorabil unora...Sa ramana Iasul si Sibiul în liga 1. Mafie făcută de acest moldovean...Se vaitau de Mircea Sandu. Ala era un tip corect pe lângă moldoveanul asta...Asta a distrus fotbalul la noi. Se joacă pe pile si relatii...Ar trebui să ne retragem din competiție un timp ca să cada ca sunt prosti. Pana ceva trece pandemie asta si vor veni vremuri mai bune...Pana ce o dispărea panarama asta de președinte din fotbal...Pana atunci vom avea stadion. De ce sa cheltuim bani aiurea ??? Să te fure Burleanu si cei de la LPF pe fata...A fost furaciune pe fata...Nici pe vremea comunistilor nu prea vedeai asa ceva...A fost clar: Iasul si Sibiul trebuie să rămână în liga 1. Au fluierat tot timpul împotriva Chindiei. Cartonașe rosii. Ce mai, bătaie de joc...Rusine....Rusine federației si LPF. Asta nu este fotbal...Circ !!!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale