04.08.2020 00:10

Săndoi acuză maniera de arbitraj

Săndoi acuză maniera de arbitraj
Galerie foto

❚ Formația târgovișteană a arătat rău în acest play-out, a prestat cel mai slab joc din liga întâi, iar retrogradarea vine ca un deznodământ normal, pentru că roș-albaștrii nu au arătat valoare de primul eșalon” ❚ „Mă gândeam că, dacă nu s-ar face nicio greșeală împotriva noastră, poate am avea șanse. Dar, vedeți că au fost momente cheie care nouă ne-au tăiat aripile” ❚ „Mă simt frustrat. Toate deciziile la limită s-au luat împotriva noastră. Toată lumea zice, să nu mai facem acuzații, că se întorc împotriva noastră” ❚ „Până la urmă, am jucat și noi fotbal, am jucat ani buni la un nivel înalt, simțim și noi cum se gestionează unele faze. Și de asta mă doare”

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a pierdut meciul de la Iași, în urma unui penalty făcut de Yameogo, introdus în startul reprizei secunde de Emil Săndoi, iar formația târgovișteană este retrogradată matematic. Doar o decizie incredibilă a conducerii fotbalului românesc, care să schimbe modalitatea de retrogradare/promovare la finalul acestei stagiuni, ar putea păstra echipa dâmbovițeană în prima ligă. Formația târgovișteană a arătat rău în acest play-out, a prestat cel mai slab joc din liga întâi, iar retrogradarea vine ca un deznodământ normal, pentru că roș- albaștrii nu au arătat valoare de prima ligă.

„Trebuia să scoatem 100% de la fiecare jucător”

Săndoi a acuzat arbitrajul la finalul jocului de la Iași, transmițând că și acesta reprezintă una dintre cauzele pentru care Chindia este ca și retrogradată. „În momentul când am venit aici, știam că este o perioadă foarte scurtă la dispoziție. Trebuia să scoatem 100% de la fiecare jucător al echipei. Și să nu se facă greșeli împotriva noastră. Din acest punct de vedere, vă spun sincer, mă simt frustrat. Toate deciziile la limită s-au luat împotriva noastră. Toată lumea zice, să nu mai facem acuzații, că se întorc împotriva noastră. Dar, până la urmă, am jucat și noi fotbal, am jucat ani buni la un nivel înalt, simțim și noi cum se gestionează unele faze. Și de asta mă doare. Am venit, am avut un lot la dispoziție, pe care trebuie să îl folosesc, că vreau sau că nu vreau”.

„Ne-au tăiat aripile”

„Din punctul de vedere al dorinței de a câștiga, nu am ce să le reproșez. Că facem greșeli, asta e, o să încercăm să le remediem, știam că timpul este foarte scurt. Mă gândeam că, dacă nu s-ar face nicio greșeală împotriva noastră, poate am avea șanse. Dar, vedeți că au fost momente cheie, care nouă ne-au tăiat aripile. Și așa eram cu aripile retezate”, a mai spus antrenorul Chindiei, conform Telekom Sport.