Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.12.2017 12:58


A A

Salariile nete ale angajaților Arctic nu se vor diminua ca urmare a transferului contribuțiilor sociale obligatorii către aceștia

Salariile nete ale angajaților Arctic nu se vor diminua ca urmare a transferului contribuțiilor sociale obligatorii către aceștia

22 Decembrie 2017. Arctic, liderul pieței de electrocasnice din România și unul din cei mai importanți angajatori din județul Dâmbovița, anunță că, începând cu 1 ianuarie 2018, va suporta cheltuielile generate de transferul contribuțiilor sociale către angajați, astfel încât salariile nete ale angajaților săi să nu fie diminuate.

Compania se asigură astfel că modificările legislative nu vor afecta în niciun fel veniturile celor 3.600 de angajați care lucrează în prezent la fabrica din Găești.

”Ne dorim ca angajații Arctic să nu resimtă în niciun fel schimbările aduse Codului Fiscal, iar decizia de a suporta cheltuielile generate de transferul contribuțiilor sociale în sarcina acestora confirmă angajamentul nostru pentru a proteja întotdeauna interesele angajaților noștri. Încă o dată, vrem să-i asigurăm pe aceștia că dedicarea lor este pe deplin apreciată, motiv pentru care ne dorim să le asigurăm în continuare siguranța financiară de care au nevoie ei și familiile lor. ”, a declarat Gabriela Coman, Director Resurse Umane Arctic.

În plus, pe lângă retribuția lunară acordată fiecarui angajat,  Arctic asigură salariaților săi un pachet de beneficii consistent care include: prime (acordate cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Paști, Mărțișor, 1 iunie, dar și primă de vacanță), asigurare medicală si asigurare de viață, bonuri de masă, asigurarea transportului la și de la locul de muncă, subvenționarea parțială a costului unei mese zilnice servite la cantină, analize medicale gratuite in cadrul cabinetului din interiorul companiei, ajutor financiar acordat pentru evenimente deosebite în familie. De asemenea, compania derulează anual un program de burse private pentru performanță școlară, indiferent de domeniul de pregătire sau anul de studiu, pentru elevii care au rezultate școlare și extra-școlare deosebite (concursuri, olimpiade, competiții la nivel județean, național, internațional). În cadrul acestui proiect, pentru anul scolar 2017 – 2018, se acordă un număr de 30 de burse, fiecare în valoare de 100 euro/lună.

Arctic este o companie preocupată de bunăstarea angajaților și investește constant  în dezvoltarea echipei și în îmbunătațirea condițiilor de muncă, precum și în programe de dezvoltare profesională. Doar în 2017 Arctic a investit semnificativ în programe de dezvoltare a abilităților de leadership, derulate în parteneriat cu furnizori renumiți în domeniu. Obiectivul acestei investiții este de a dezvolta competențe de leadership strategic, de conducere și de motivare a angajaților, pe trei nivele ierarhice diferite, respectiv first line management în producție, specialiști și middle management.

 

Mai mult, Arctic se implică nu doar dezvoltarea profesională a angajaților săi, ci susține și proiecte educaționale dedicate comunității locale. În toamna acestui an, compania a anunțat susținerea primelor clase de învățamânt dual din județul Dâmbovița, contribuind astfel la pregătirea profesională a viitoarei generații de tehnicieni. De asemenea, pe parcursul anului universitar 2017 – 2018, Arctic derulează un program de burse private destinate mediului universitar, prin intermediul căruia își propune să susțină studenții din anii III, IV, masteranzi sau doctotanzi, cu speciaizare tehnică, din cadrul Universității Politehnica, Universității Pitești și Universității Valahia din Târgoviște. Artic pune la dispoziție un număr de 20 de burse private, fiecare în valoare de 800 lei/lună, ce vor fi acordate studenților care au rezultate academice foarte bune, precum și activități extra-curriculare relevante pentru domeniile de specializare și nu numai. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 36.000 de euro.

 

Despre Arctic

Arctic este liderul pieței de electrocasnice din România și deține cea mai mare fabrică de electrocasnice din Europa Continentală, fabrica de la Găești producând până în prezent peste 31 de milioane de aparate frigorifice. De asemenea, Arctic este una dintre cele mai importante companii din România, cu peste 3.600 angajați, inclusiv subcontractori, și o cifră de afaceri în 2016 de 2 miliarde de lei. În prezent, 87% din producția totală Arctic este exportată în peste 70 de țări.

În anul 2017, Arctic a demarat lucrările de construcție pentru o nouă fabrică de mașini de spălat rufe, care va fi amplasată în localitatea Ulmi, județul Dâmbovița. Noua investiție este una de tip Greenfield și va fi prima unitate de producție din grupul Arçelik construită conform standardelor conceptului digital de Industrie 4.0. Fabrica va integra tehnologii de ultimă oră, precum comunicarea wireless a liniilor de producție cu cele din alte țări parte din Grupul Arcelik, dar și utilaje inteligente.

Pe piața locală, Arctic și-a consolidat poziția de lider în 2015 și 2016, atât pentru brandul Arctic, cât și pentru Beko, oferind continuu produse și servicii adaptate la nevoile și stilul de viață al consumatorilor. Arctic este unul dintre cele mai puternice branduri din România, clasându-se în 2017 pe locul 3 în TOP 100 Cele mai puternice mărci românești, clasament realizat de revista BIZ.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Producătorii de tomate, mai mulți cu 450%
Încep plățile în avans la APIA
Regata a deschis pe 5 octombrie cel mai mare magazin din Dâmbovița
Achiziție utilaje pentru dezvoltarea activității societății MONDO PARETI SRL
CJAS, cu ochii pe fondurile pentru echipamente medicale
Cooperativa Agricolă "Frumosul de Voinești" va livra fructe în supermarketuri
Costurile rechizitelor, spaima părinților
Centrul "Sf. Maria", locuința temporară a adulților în dificultate
Deficitul "mușcă" din dezvoltarea orașului Pucioasa
Stație antigrindină la Voinești


Editorial

"Crizantema de aur" – eternul dor din sufletul românilor

GEORGE COANDĂ


În clepsidra toamnei târgoviștene, iată, „Crizantema de aur” va înflori pentru a 51-a oară. Pentru cel ce semnează, tot pentru a 51-a oară, o cronică remember a acestei estraordinare, și prin longevitate, și prin prestigiu, manifestări de suflet a culturii românești, acest fast moment îi stârnește nostalgii inubliabile.

[citește tot...]


Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale