Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.05.2023 00:13

La Vulcana Pandele, n prezența autoritților locale și județene,


A A

Sal de Sport inaugurat de „Ziua Național a Tineretului”

Sal de Sport inaugurat de „Ziua Național a Tineretului”

Marți, 2 mai 2023, de Ziua Național a Tineretului, în comuna dâmbovițean Vulcana Pandele a fost inaugurat Sala de Sport, o investiție așteptat de ceva timp de iubitorii sportului din localitate! La invitația  autoritților locale, la eveniment au participat reprezentanții  Consiliului Județean Dâmbovița, respectiv președintele Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Svoiu, inspectorul general școlar al ISJ Dâmbovița, Ileana Nicolaescu, directori de instituții, consilieri județeni, primarii localitților învecinate, cadre didactice, elevi dar și cetțeni din comuna Vulcana Pandele. 

Investiția a costat  aproximativ 7.000.000 de lei și a fost  realizat prin Compania Național de Investiții. Așa cum se obișnuiește la inaugurarea unei noi investiții, un sobor de preoți a binecuvântat și sfințit noul obiectiv sportiv. Primarul comunei Vulcana Pandele, Radu Vasile a declarat c sala de sport se adreseaz atât copiilor, fiind în primul rând o sal de sport școlar, dar  aceasta va putea fi închiriat și de cetțenii localitții.

„Este un moment deosebit, atât pentru noi, care am fcut toate demersurile pentru realizarea acestei sli de sport, cât și pentru tinerii din localitate, și nu numai. În 2021 am semnat contractul de finanțare, iar acum, la începutul acestui an, iat c am semnat recepția pentru aceast sal de sport. Este un obiectiv care ne va ajuta, este o sal de sport școlar, copiii vor avea oportunitatea s-și desfșoare orele de sport, mai ales când vremea va fi neprielnic, dar sala va putea fi și închiriat de cetțeni”, a declarat primarul comunei Vulcana Pandele, Radu Vasile.

 

„Lâng aceast sal de sport, împreun cu domnul primar, am gândit o zon de agrement pe care o vom finanța prin Programul Județean de Dezvoltare Local. Contractul de asociere între CJD și Consiliul Local Vulcana - Pandele este semnat, iar acum Primria lucreaz la proiectul tehnic. De asemenea, am gândit și alte proiecte pentru dezvoltarea comunei, vorbim despre un Dispensar nou, anul acesta, sperm s finalizm și Școala pe care o așteptm cu toții. Localitatea a avut ghinion de un constructor neserios care a dat faliment și trebuie s avem puțin rbdare, deoarece rmâne prioritate zero a domnului primar și cu siguranț proiectul va fi finalizat pân la finalul anului”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

„Eroica”, la o lansare patriotic
„Pictur plus pictur egal pictur”
PS Nifon, la hramul Catedralei Patriarhale din București
CJD, n Programul pentru școli al Romniei
Evenimente educaționale importante la ISJ Dmbovița
Sfinții mprați Constantin și Elena
Grev de avertisment și n nvțmntul dmbovițean
ncepe Evaluarea Național la clasa a IV-a
Peste 15.000 de vizitatori la Noaptea Muzeelor
Imnografia creștin, izvor al Sfintei TradițiiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale