Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro04.05.2023 00:13

La Vulcana Pandele, în prezența autorităților locale și județene,


A A

Sală de Sport inaugurată de „Ziua Națională a Tineretului”

Sală de Sport inaugurată de „Ziua Națională a Tineretului”

Marți, 2 mai 2023, de Ziua Națională a Tineretului, în comuna dâmbovițeană Vulcana Pandele a fost inaugurată Sala de Sport, o investiție așteptată de ceva timp de iubitorii sportului din localitate! La invitația  autorităților locale, la eveniment au participat reprezentanții  Consiliului Județean Dâmbovița, respectiv președintele Corneliu Ștefan, vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, prefectul județului Dâmbovița, Claudia Gilia, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu, inspectorul general școlar al ISJ Dâmbovița, Ileana Nicolaescu, directori de instituții, consilieri județeni, primarii localităților învecinate, cadre didactice, elevi dar și cetățeni din comuna Vulcana Pandele. 

Investiția a costat  aproximativ 7.000.000 de lei și a fost  realizată prin Compania Națională de Investiții. Așa cum se obișnuiește la inaugurarea unei noi investiții, un sobor de preoți a binecuvântat și sfințit noul obiectiv sportiv. Primarul comunei Vulcana Pandele, Radu Vasile a declarat că sala de sport se adresează atât copiilor, fiind în primul rând o sală de sport școlară, dar  aceasta va putea fi închiriată și de cetățenii localității.

„Este un moment deosebit, atât pentru noi, care am făcut toate demersurile pentru realizarea acestei săli de sport, cât și pentru tinerii din localitate, și nu numai. În 2021 am semnat contractul de finanțare, iar acum, la începutul acestui an, iată că am semnat recepția pentru această sală de sport. Este un obiectiv care ne va ajuta, este o sală de sport școlar, copiii vor avea oportunitatea să-și desfășoare orele de sport, mai ales când vremea va fi neprielnică, dar sala va putea fi și închiriată de cetățeni”, a declarat primarul comunei Vulcana Pandele, Radu Vasile.

 

„Lângă această sală de sport, împreună cu domnul primar, am gândit o zonă de agrement pe care o vom finanța prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Contractul de asociere între CJD și Consiliul Local Vulcana - Pandele este semnat, iar acum Primăria lucrează la proiectul tehnic. De asemenea, am gândit și alte proiecte pentru dezvoltarea comunei, vorbim despre un Dispensar nou, anul acesta, sperăm să finalizăm și Școala pe care o așteptăm cu toții. Localitatea a avut ghinion de un constructor neserios care a dat faliment și trebuie să avem puțină răbdare, deoarece rămâne prioritate zero a domnului primar și cu siguranță proiectul va fi finalizat până la finalul anului”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Elevi în focurile Evaluării Naționale
328 de locuri de muncă disponibile
Programul „Masă caldă” ajunge la șase școli din județul Dâmbovița
Licee reorientate către învățământul profesional
Cunoașterea lui Hristos cel înviat, fundament al credinței
O lansare de carte spectacol
Investiții în educație și infrastructură în Pucioasa
Calea Luminii va fi aprinsă și în acest an înainte de Paște
Muzeele dâmbovițene, deschise în minivacanța de Paște
Filiala Târgoviște a Academiei Oamenilor de Știință din România are o nouă conducere


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Proiectul european - atacat la „baionetă”

În ultimii ani, proiectul european a fost atacat la "baionetă" de o serie de crize majore suprapuse, care intră în competiție pentru resurse și pentru atenția decidenților și a cetățenilor deopotrivă. Fiecare dintre aceste crize a pus la încercare coeziunea, solidaritatea și capacitatea de răspuns a UE, dar, în același timp, a oferit oportunități de învățare și de... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale