Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.05.2020 09:56

Mesajul Prefectului de Dâmbovița:


A A

"Să dăm dovadă de responsabilitate și după data de 15 mai"


Dragi dâmbovițeni,

            Vă mulțumesc tuturor celor care ați dat dovadă de responsabilitate în ultimele luni, o perioadă grea prin care am trecut cu toții și care încă nu s-a terminat. Trebuie să fim recunoscători celor aflați în linia I: cadre medicale, polițiști, jandarmi, pompieri, militari, reprezentanți ai ONG-urilor, care au depus eforturi ca cele 59 de persoane să meargă vindecate acasă, sau celor care prin misiunile lor au ajutat  la limitarea răspândirii virusului Sars-cov-2. Sunt sigur că fiecare a contribuit ca județul nostru să nu fie printre județele cu un număr mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

            Apreciem efortul celor care au înțeles să respecte indicațiile noastre și ale autorităților centrale. Mulțumirile noastre se îndreaptă și către reprezentanții instituțiilor care au lucrat pentru ca firmele și angajații să-și primească la timp ajutoarele venite din partea statului.
           Nu în ultimul rând, transmitem mulțumiri mass-mediei locale, celor care au înțeles să redea cu acuratețe și obiectivitate mesajele oficiale.

            În același timp, mesajul meu către toti cetățenii județului nostru este ca, în continuare să dăm dovadă de responsabilitate și după data de 15 mai, chiar dacă măsurile vor aduce cu sine o relaxare și un pas spre viața de dinainte. Protejarea vieții noastre și a semenilor noștri trebuie să rămână prioritatea zero.

            Numai cu sprijinul dumneavoastră, prin solidaritate și responsabilitate civică, vom reuși să depășim situația cu care ne confruntăm.

            Vă doresc tuturor multă sănătate!

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Producția de fructe de anul acesta este compromisă 100%"
Noi lucrări de asfaltare pe drumurile județene
Meteahnă strămoșească
Cazuri de COVID-19 la Crevedia. Zeci de oameni, în izolare
Peste 2200 de dâmbovițeni, izolați la domiciliu
Reabilitarea Pieței Tricolorului, aproape de finalizare
Convocarea Consiliului Local Municipal Târgoviște în ședință ordinară în ziua de 28.05.2020
Locuințele Sagricom, deblocate!
Întreruperi de energie electrică programate
Reabilitarea pasajului rutier spre Aninoasa, aproape de final


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Meteahnă strămoșească

George Coandă

 


 

Îmi pare rău s-o spun: românii suferă de o meteahnă de care încă nu sunt în stare să se lepede – indisciplina. Pentru ei, democrația înseamnă a-ți face de cap, de a lua în derâdere legile pe care le consideră facultative și, atâta vreme cât șefii – este un... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale