Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.02.2024 00:13

În 2024, pentru stimularea dezvoltării locale, Primăria și-a propus...


A A

Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu

Reabilitarea infrastructurii rutiere la Runcu

Ștefan Khalil


Primăria Runcu și-a stabilit prioritățile pentru anul 2024, concentrându-se asupra reabilitării infrastructurii rutiere în localitate. Primarul Gheorghe Brebeanu a anunțat planurile ambițioase de a asfalta aproximativ trei kilometri de drum, cu accent pe sectoarele neasfaltate din comună.

De-a lungul timpului, dezvoltarea infrastructurii rutiere a fost mereu un obiectiv esențial pentru administrația locală din Runcu, iar cei trei kilometri de drum neasfaltat au fost identificați ca principală preocupare. Primarul Gheorghe Brebeanu a dat asigurări comunității că aceste sectoare de drum vor fi incluse în proiectul de asfaltare, iar resursele necesare vor fi alocate din bugetul local. Odată finalizat acest proiect, comuna Runcu se va număra printre puținele localități din județul Dâmbovița care dispun de toate străzile asfaltate.

Un alt motiv pentru care infrastructura rutieră este prioritară pentru administrația publică locală din Runcu este legat de potențialul turistic al comunei. Reabilitarea străzilor a generat un interes crescut din partea investitorilor, conducând la dezvoltarea mai multor pensiuni și la amenajarea unui parc de recreere în desfășurare. Primarul Gheorghe Brebeanu a subliniat că aceste inițiative sunt rezultatul investițiilor private în comunitate, evidențiind astfel importanța colaborării între autorități și sectorul privat pentru progresul și dezvoltarea durabilă a Runcului.

„După cum am mai menționat, infrastructura rutieră este crucială pentru noi și reprezintă un pilon esențial pentru dezvoltarea localităților. Avem în vedere reabilitarea celor trei kilometri de drum neasfaltat din comună în perioada următoare, pentru a continua procesul de modernizare. Astfel, ne propunem să fim printre puținele comune din județ care dispun de toate străzile asfaltate. Dat fiind potențialul turistic al zonei noastre, îmbunătățirea infrastructurii rutiere a fost de o importanță deosebită pentru noi, contribuind la atragerea investitorilor și la creșterea atractivității turistice. Asfaltarea acestor trei kilometri de drum va fi realizată cu fonduri de la bugetul local. De asemenea, în prezent se construiesc multiple pensiuni în localitatea noastră, cu aproximativ șase-sapte proiecte în desfășurare, iar unele sunt aproape finalizate. În plus, continuăm să dezvoltăm un sat de vacanță pentru a oferi opțiuni suplimentare pentru recreere. Lucrările în această direcție au început să avanseze, iar pentru a facilita investiția, am concesionat o parte din pădure. Considerăm că este o responsabilitate a noastră să creăm condiții favorabile pentru cei care aleg să investească în comunitatea noastră”, a declarat primarul comunei Runcu, Gheorghe Brebeanu.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?

DAN LUCA


Punctul zero al politicilor europene este dificil de identificat, fie că este în cabinetele celor mai influente state membre, Germania și Franța, fie că este o idee care pornește de la societatea civilă – și nu este scopul analizei – mai ales că traseul de la o idee la document legislativ publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene trec mulți ani și... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale