Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.11.2023 00:19

Moment important pentru orașul stațiune...


A A

Pucioasa, lider în atragerea de fonduri europene

Pucioasa, lider în atragerea de fonduri europene

*Toate cele 17 proiecte depuse au fost câștigătoare!

 

Orașul de la poalele Patranei se distinge prin reușita  de a obține cea mai mare finanțare nerambursabilă din Regiunea Sud Muntenia. Recent, primarul Constantin Ana anunța  că orașul Pucioasa a atins un succes remarcabil în atragerea de fonduri europene, câștigând toate cele 17 proiecte depuse pe Programul Operațional Regional (POR). Această realizare deosebită plasează Pucioasa în fruntea localităților din Regiunea Sud Muntenia, cu cea mai mare sumă nerambursabilă obținută până în prezent.

Domeniile de activitate acoperite de proiectele câștigătoare sunt extrem de diverse, inclusiv sănătate, educație, infrastructură, eficiența energetică și agrement. Primarul Ana subliniază importanța faptului că toate proiectele au fost depuse și câștigate în cadrul apelurilor competitive, demonstrând astfel competența și abilitatea administrației locale.

„Este o realizare deosebită pentru Pucioasa să fie recunoscută ca lider în atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud Muntenia. Cele 17 proiecte câștigate reprezintă nu doar o victorie numerică, ci și o confirmare a eforturilor susținute și a abilităților de gestionare eficientă a resurselor publice locale”, a declarat primarul Constantin Ana.

Valoarea totală a proiectelor deja finalizate sau în curs de implementare pe POR 2014-2020 se ridică la impresionanta sumă de 245.064.932,24 lei, din care 215.673.736,89 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Această sumă va contribui la dezvoltarea durabilă a orașului, consolidând infrastructura existentă și îmbunătățind calitatea vieții locuitorilor.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dorul toxic după imperiul defunct (I)
Investiții importante inaugurate la Băleni
Activitate cu tinerii la Centrul Social-Cultural al Parohiei „Sf. Nifon”
Probleme grave ale pensionarilor
Medicii de familie, în așteptarea noului contract cadru
Proiectul european - atacat la „baionetă”
Bază sportivă modernă finalizată la Clubul Sportiv Școlar
Industria de Apărare și-a crescut exportul
„Noi avem cele mai mici salarii din tot sistemul bugetar”
Finalizarea campaniei de vaccinare antirabică și măsuri pentru microciparea animalelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Dorul toxic după imperiul defunct (I)

În 1991, Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste, de altminteri o formă reșapantă a Rusiei țaristo-imperiale, a dispărut, s-ar putea zice, pe mâna rusească, aia a comunismului bolșevic, metamorfozat (oare cu de la sine putere?) în capitalist autocratic Boris Elțîn.

Și care, tot cu mână rusească, de fapt, o gheară de diavol, se încearcă a fi reanimat în granițele fostei Uniuni... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale