Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



28.07.2015 00:15

După ce prefectul județului, Ioan Marinescu, a tras numeroase semnale de alarmă


A A

Protecția Consumatorilor, cu ochii pe transportatorii de persoane

Protecția Consumatorilor, cu ochii pe transportatorii de persoane
OPC a verificat respectarea orarului, a numărului de călători, a condițiilor de climatizare și igienă, aplicând amenzi usturătoare

❚ Chiar dacă transportatorii de persoane au fost avertizați public că trebuie să asigure călătorilor condiții decente, mulți au continuat seria ilegalităților ❚ În urma recentelor controale efectuate de inspectorii OPC, a ieșit la iveală că în continuare sunt mașini necorespunzătoare, care nu respectă condițiile de igienă, nu sunt dotate cu aer condiționat și au scaunele rupte ❚ „Vinovații” au primit avertismente și amenzi contravenționale în sumă totală de 100 milioane lei vechi

VIRGIL VOINESCU


Protecția Consumatorului Dâmbovița a lansat ofensiva de control pentru a veni în sprijinul nevoilor cetățenilor ce folosesc transportul public de persoane (județean și interjudețean). Comisarii CJPC Dâmbovița au desfășurat, în primul semestru din acest an, opt controale la operatorii de transport, pentru a vedea dacă aceștia respectă orarul de efectuare a curselor, numărul de călători în funcție de locurile pe scaun, condițiile de climatizare și condițiile de igienă din spațiul de transport.

Controalele au fost mixte și s-au soldat cu aplicarea unui număr de trei avertismente și amenzi contravenționale în sumă totală de 10.000 de lei. Comisarul șef al CJPC Dâmbovița, Ionela Sandu, nea comunicat că și în perioada următoare vor avea loc controale privind protecția consumatorilor la prestările de servicii de transport județean și interjudețean privind cursele regulate.

„Vom continua seria controalelor tematice, urmând ca CJPC Dâmbovița să aplice măsurile legale, conform competențelor sale”, a precizat comisarul șef, Ionela Sandu.

 

Semnale și din partea prefectului județului

Vă reamintim că aspectele ilegale care se regăsesc în domeniul transportului public de persoane au fost subiect de nemulțumire transmis public chiar de prefectul județului, Ioan Marinescu.

„Nu vă ascund că în spatele unor firme de transport sunt oameni care nu ar trebui să fie. Cred că deja făcând publică treaba asta, cei care se simt vizați vor face un pas înapoi. Dacă nu, îi facem cunoscuți presei și cetățenilor că sunt părtași la nelegiurile care se întâmplă în transportul public de călători”, a avertizat prefectul județului la începutul lunii martie.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)
Nou record de călători pentru transportul public local
România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)
Peste 1500 de elevi au plantat pomișori la Târgoviște
Muzeul „Casa Romanței” a omagiat Cartea
Marian Tănase, noul subprefect al județului Dâmbovița
,,Anul acesta mielușelul nu prea va mai fi pe mesele oamenilor’’
Muzeul "Casa Romanței" a omagiat Cartea
Șoșocismul de mahala
Constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „TURISM ÎN BUCEGI”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (II)

Apropo de găștile mafiotge proruse. Duminică, acestea, plus bașcana (guvernatoarea bolșevic-secesionistă de la Comrat), reunite în alianța politică prorusă „Pobeda” („victoria”) și-au anunțat – amenințare asemenea unui ultimatum – intrarea în cursa electorală împotriva Maiei Sandu și a partidelor proeuropene, în caz de… „pobeda” („victorie”) oferind pe tavă lui Putin... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale