Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro28.05.2024 00:17

Ieri, la ședința ordinară CJD,


A A

Proiecte majore, aprobate în unanimitate

Proiecte majore, aprobate în unanimitate

Ieri, 27 mai, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, aferentă acestei luni. La întrunire au participat 27 de consilieri județeni, ședința fiind condusă de președintele CJD, Corneliu Ștefan. În cadrul acestei ședințe, toate cele 24 de proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate rapid și fără opoziție.

Unul dintre cele mai importante proiecte discutate a fost aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici și a devizului general pentru obiectivul de investiții „Drum de legătură pentru creșterea accesabilității în zona urbană a municipiului Târgoviște”.

Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a oferit detalii suplimentare despre acest proiect: „Aici vorbim despre inelul doi de centură al municipiului Târgoviște. Astăzi aprobăm studiul de fezabilitate. Mâine, domnul director Dinu va lua legătura cu cei de la Ministerul Transporturilor și vom preda proiectul pentru a intra în CT-ul Ministerului, urmând ultima procedură la nivelul Ministerului Transporturilor. În această vară vom scoate la licitație proiectarea și execuția pentru inelul doi de centură al municipiului Târgoviște, un drum expres, în regim de patru benzi, două benzi pe sens, cu o valoare de 196 de milioane de euro. Avem semnat parteneriat cu Ministerul Transporturilor de doi ani, avem contract de refinanțare”, a declarat Corneliu Ștefan.

Un alt proiect important aprobat în cadrul ședinței a fost cel privind asocierea județului Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, cu unitatea administrativ-teritorială comuna Lungulețu, prin Consiliul Local al comunei Lungulețu, în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală. Ambele proiecte au fost votate în unanimitate de consilierii județeni, reflectând consensul și angajamentul acestora pentru dezvoltarea județului.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)
Infrastructura rutieră din jurul școlilor, în reabilitare de amploare
Festivalul Rhododendronilor, la Peștera
Prefectul Județului, avertizare de caniculă
Reabilitarea școlilor gimnaziale Nr. 1 și Nr. 6, pe masa CLM Târgoviște
Autorizație de construire GIGI AUTO SRL
Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (I)
Investiții masive pentru transportul public la Târgoviște
Săptămână „de foc” pentru pompierii dâmbovițeni
Un proiect internațional finanțat de Institutul Cultural Român


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Coaliția și-a adjudecat un succes „à la Pirus” (II)

Pe mine, unul, ofensiva naționalistă de la europarlamentare în occidentul Uniunii Europene nu m-a luat prin surprindere, cum, de pildă, i-a luat pe Macron și Schultz. Era de așteptat, se simțea deja în aer și a fost produsă de aroganța dictatorilor din Consiliul Europei și din Comisia Europeană, care și-au închipuit Uniunea ca pe propria moșie. Și uite că răzbunarea, pe fond îndreptățită, a venit -, dar dacă mă îngrijorează... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale