Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.04.2024 00:16

CLM Târgoviște a aprobat...


A A

Proiect de relocare a Grădiniței nr 2

Proiect de relocare a Grădiniței nr 2

În cadrul ultimei ședințe ordinare a Consiliului Local Municipal (CLM) Târgoviște, a fost aprobat  proiectul privind relocarea și reabilitarea Grădiniței cu program prelungit Nr. 2, un alt demers privind îmbunătățirea infrastructurii educaționale locale.

Această inițiativă, considerată ca fiind primul pas serios de modernizare a instituției, vine ca răspuns la nevoia imperativă de a asigura un mediu sigur, confortabil și eficient energetic pentru copiii din comunitate.

Printre aspectele majore ce vor fi abordate în cadrul proiectului se numără schimbarea tâmplăriei, reconfigurarea sistemului de încălzire, implementarea surselor alternative de energie regenerabilă pentru producerea electricității și a energiei termice, modernizarea sistemelor de climatizare și de iluminat, precum și optimizarea sistemului de gestionare a apelor meteorice.

Valoarea totală a investiției, inclusiv TVA, este estimată la 6.811.615,30 lei și va fi finanțată în întregime prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Lucrările au început deja în cadrul investiției de renovare energetică și se estimează că vor fi finalizate conform graficului stabilit, astfel încât Grădinița Nr. 2 să ofere un mediu optim pentru educația și dezvoltarea copiilor din Târgoviște.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Olimpiade naționale de limbi străine la Târgoviște
Sfânta Maria Egipteanca: Exemplu de transformare și smerenie
Trasee culturale prin Târgoviște
Noi succese ale micilor balerine din Târgoviște
„Cavaleri de Târgoviște”
Urcând treptele duhovnicești spre Înviere
Programul național pentru reducerea abandonului școlar
Nouă achiziție de carte veche la Arhiepiscopia Târgoviștei
Copiii de la Centrul de zi „Sfânta Maria” în vizită la Mănăstirea Bâldana
Ajutor pentru Centrul de copii cu Autism și Sindrom Down „Sfânta Maria”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale