Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.03.2023 00:15

La Direcția Agricolă Dâmbovița,


A A

Programul Tomata, în plină campanie de promovare

Programul Tomata, în plină campanie de promovare

Ieri, la Direcția Agricolă Dâmbovița a avut loc prima conferință de presă din acest an, eveniment la care a participat și reprezentantul APIA Dâmbovița, ambele instituții reprezentând interesele producătorilor agricoli autohtoni! De asemenea, aceasta a fost și prima conferință de presă susținută de o instituție deconcentrată din județ, de la începutul anului și până în prezent, cu toate că prefectul județului a făcut apel, în nenumărate rânduri, la cei care conduc aceste structuri să organizeze periodic conferințe de presă. Să sperăm că exemplul celor de la Agricultură va fi urmat și de colegii de la alte instituții deconcentrate, pentru că dâmbovițenii trebuie să fie informați.

„Pe data de 25 februarie  2023 am participat împreună cu colegii din Direcția Agricolă Județeană și cu o delegație de 40 de fermieri dâmbovițeni la Institutul de Cercetare pentru Pomicultură Mărăcineni care a găzduit Caravana cunoașterii  Planului Național Stategic 2023-2027 organizat de Ministerul Agriculturii. Această conferință a avut ca și unic scop disimularea informațiilor privind oportunitatea de finanțare prin PNS. Între timp a fost aprobat și Programul de susținere a producției de tomate în spații protejate. Este un program foarte ușor de accesat, acum ne aflăm în plină campanie de promovare  a acestui program, avem acțiuni de informare a producătorilor și am început cu Bazinul legumicol Băleni, care este cel mai mare. Până în acest moment DAJ a primit un număr de 80 de dosare”, a declarat Vlad Pătrașcu, directorul Direcției Agricole Dâmbovița. Potrivit acestuia, noutățile Programului Tomata sunt că s-a mărit termenul de depunere a solicitărilor până la 30 iunie și că se face un singur control, deci nu mai vor fi două controale. „Verificarea în teren se face de o echipă mixtă, formată din specialiști de la DAJ și APIA”, a completat directorul DAJ Dâmbovița, Vlad Pătrașcu.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale