Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.04.2023 00:14

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu, dmbovițeanul Laurențiu Neculaescu, a anunțat...


A A

Programul Casa Verde-Fotovoltaice se va derula n dou etape

Programul Casa Verde-Fotovoltaice se va derula n dou etape

*„Va fi o alocare pe regiuni pentru a nu mai avea probleme cu aplicația informatic, așa cum a fost în trecut”

 

Președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), dâmbovițeanul Laurențiu Neculaescu a anunțat c, anul acesta, Programul Casa Verde-Fotovoltaice va fi puțin diferit faț de sesiunile din 2019-2021 în sensul c se va derula în dou etape! Potrivit acestuia, prima etap va începe undeva în jurul datei de 28 aprilie, când se vor înscrie instalatorii, adic firmele care vor participa în cadrul acestui program, urmând ca undeva dup data de 5 mai s înceap înscrierea persoanelor fizice, în funcție de cât de mare este numrul de cereri. 

„Pentru a se putea înscrie în program o persoan fizic trebuie s aib un minim de documente și anume buletinul persoanei fizice, certificatele fiscale din care s reias c nu are datorii la bugetul local și la bugetul de stat și extrasul de carte funciar care dovedește proprietatea. Va fi o alocare pe regiuni pentru a nu mai avea probleme cu aplicația informatic, așa cum a fost în trecut. Am luat decizia s pornim acest program pe regiuni și va fi o perioad de 2-3 zile alocate fiecrei regiuni pentru înscriere. În funcție de cine se înscrie mai repede în aplicația pus la dispoziție de AFM, acela va avea prioritate la finanțare.... În 2019 și 2021 am avut peste 55.000 de cereri aprobate, anul acesta am alocat o sum record, spun eu, sunt 2 miliarde de lei alocați din bugetul AFM exclusiv pentru acest program ceea ce înseamn aproximativ  90.000 de gospodrii, deci dublu faț de cât am avut în celelalte dou sesiuni. Este posibil ca cererea s fie de 150.000 dar atât am putut aloca. Vom face eforturi ca anul viitor alocarea s fie mai mare”, a transmis președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), Laurențiu Neculaescu.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

384 de fermieri dmbovițeni s-au nscris n Programul de tomate
Avanseaz lucrrile la rețeaua de canalizare
Conferința ”Educație financiar pentru creșterea afacerilor și dezvoltarea economic”
673 de locuri de munc disponibile
Pensionarii nu ies n strad pentru proteste
676 de locuri de munc disponibile
Fondurile de vntoare, la mare cutare
„Legea salarizrii bugetarilor mai ru i-a nvrjbit”
„DJ 712 va intra n faza de licitație”
Sancțiuni aspre pentru incendiile de vegetație



Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale