Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.03.2024 00:13

Pentru reabilitarea infrastructurii rutiere,


A A

Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri

Primăria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri

Ștefan Khalil


Primăria comunei Runcu  își îndreaptă atenția către îmbunătățirea infrastructurii rutiere, având în plan asfaltarea a aproximativ trei kilometri de drumuri. Primarul Gheorghe Brebeanu a anunțat că această inițiativă face parte din prioritățile administrației locale pentru anul 2024.

În cadrul localității Runcu, infrastructura rutieră a fost mereu un obiectiv important, iar cei trei kilometri de drumuri neasfaltate reprezintă ultimul punct de focus al autorităților locale. Primarul a asigurat comunitatea că aceste străzi vor fi aduse la standardele dorite prin asfaltare, cu finanțare provenită din bugetul local.

Infrastructura rutieră este importantă pentru noi și pentru orice comunitate care vizează evoluția. Avem acum doar trei kilometri de drumuri neasfaltate în comună, dar aceștia vor fi reabilitați în viitorul apropiat. Runcu va deveni una dintre puținele localități din județul Dâmbovița care va beneficia de toate străzile asfaltate", a declarat primarul Gheorghe Brebeanu.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere vine în contextul unui potențial turistic tot mai evident pentru comuna Runcu. Primarul a subliniat că aceste investiții în infrastructură au atras deja atenția investitorilor, fiind în curs de dezvoltare mai multe pensiuni și un parc de recreere în comună.

Este esențial să avem infrastructură solidă pentru a susține sectorul turistic. Asfaltarea celor trei kilometri de drumuri va fi un pas important pentru noi. Investițiile private în turism sunt în creștere, iar noi dorim să oferim condiții optime pentru aceste investiții. Este o prioritate pentru noi să dezvoltăm comuna în acest sens", a adăugat primarul Brebeanu.

Reabilitarea infrastructurii rutiere reprezintă nu doar o îmbunătățire a calității vieții pentru locuitorii din Runcu, ci și o oportunitate de atragere a turiștilor și investitorilor în zonă, consolidând astfel economia locală și facilitând dezvoltarea durabilă a comunității.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncă vacante
Investiții importante în infrastructura educațională
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic
10 cursuri de formare profesională, prin AJOFM Dâmbovița
288 de locuri de muncă disponibile
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri
Cererile de plată pentru motorină, așteptate de la fermieri


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cine influențează politica de sănătate în UE?

Împreună cu Ana-Maria Stancu (jurnalist TVR - corespondent în Constanța) am încercat să prezentăm comunitatea celor care sunt interesați de politica de sănătate la nivel european, care interacționează fără vreo barieră teritorială sau lingvistică. Articolul este acum publicat de către EURACTIV România.

Politica de sănătate a Uniunii Europene este un domeniu care vizează îmbunătățirea... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale