Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.03.2023 00:08

11 copii dâmbovițeni


A A

Prezenți la Etapa Regională a Juniorilor U14

* La acțiunea desfășurată lângă Ploiești, la Strejnic, au participat antrenorii federali ai loturilor naționale, dar și referenții zonali din Regiunea 3

 

11 juniori dâmbovițeni născuți în anul 2009 au participat la Etapa Regională a Turneului Speranțelor, alături alți copii talentați din județele Prahova, Giurgiu, Teleorman, Ialomița și Călărași. La acțiunea desfășurată lângă Ploiești, la Strejnic, au participat antrenorii federali ai loturilor naționale, dar și referenții zonali din Regiunea 3. După centralizarea punctajelor, vor fi anunțați juniorii selecționați pentru Etapa Finală.

Lista cu jucătorii dâmbovițeni prezenți la Etapa Regională, destinată categoriei de vârstă U14 (an de naștere 2009), îi cuprinde pe Alexandru Burlan, Luca Poenaru, Teodor Mihai, Raul Pîrvu, David Constantin, Eduard Păștin, Cesar Dumitru (Chindia Târgoviște), Yanis Breaza, Darius Șerban (CSȘ Târgoviște), Sorin Cristea și Alexandru Antofie (Phoenix Târgoviște).

Competiție dinamică la Juniori U15

Între timp, s-a jucat o nouă etapă în Campionatul Județean al Juniorilor U15. Derby-ul rundei a fost adjudecat de Chindia Târgoviște, care a depășit cu 2-0 pe CSȘ Târgoviște. Avem rezultatele complete: FC Lungulețu – Viitorul Petrești 1-0, Chindia Târgoviște – CSȘ Târgoviște 2-0, GȘA Nucet – Flacăra Moreni 0-1, CSM Fieni – Voința Vișina 1-4, FC Găești – Kinder Târgoviște 0-1. Primele trei clasate, CSȘ Târgoviște, Chindia și Flacăra Moreni, au același punctaj (22).

 

 

C.M.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Străjerii, aproape de calificare
Capul lui Ghergu vrea!
Promovarea se decide în ultima etapă
Sportul Lucieni promovează în Liga a 5-a
Roberto Ziduri a câștigat Cupa României INATECH
Gura Șuții a primit trofeul de campioană județeană
Dâmbovițenii merită mai multă atenție
S-a încins și mai tare competiția la Liga a 5-a
Luceafărul Târgoviște a dominat competițiile Juniorilor U9 și U10
Străjerii Răzvad, eliminare dramatică la Juniori U19Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Județul Dâmbovița – de la trecutul istoric la perspective în secolul XXI

Unii istorici, dar și alți oameni de cultură, privesc județul Dâmbovița nu numai ca pe unul voievodal, ci și ca pe unul aristocratic în sensul vechimii sale în istoria poporului român și al existenței unor locuri, în frunte cu capitala sa, Târgoviște, care au dăruit vieții culturale și politice nume cu valoare de cariatide la templul eternității românești.

Și acest județ... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale